No Name1 Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 (edited) Nickname:HorusNick-uri anterioare: TitorealgLevel: 10 Ore jucate:123Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/mho1LGuPoza cu invitatia:https://imgur.com/a/lz4bez5Profilul de pe panel (link):https://purplepanel.bugged.ro/profile/HorusCateva realizari pe server/ forum:Nu consider că am realizat ceva foarte special până acum. Dacă o sa fiu acceptat probabil aceasta o sa fie cea mai mare realizare.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Ma joc si LOL, MassEffect, GTA online si altele.De ce vrei sa intri in clan:Deoarece este un clan foarte respectat.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Am facut parte din mai multe clanuri (The Hooligans, CrowN, si altele) Ai mai facut parte din clanul West Gangsters? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai făcut parte din clanul West Gangsters.* Daca ai mai fost in West Gangsters, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:-Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'West Gangsters'? Desigur.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Nu cunosc nici un membru al clanului dar sper că ne vom cunoaste reciproc.Planuri de viitor pe server? Vreau să intru in factiunea HA. De aceea încă nu mi-am inceput fh-ul. În rest vreau să cunosc cât mai mulți playeri si să îmi fac prieteni noi.Informatii legate de viata reala:Prenume:CristianVarsta reala: An 19 ani.Nationalitate: Sunt Român.Descrie-te in minim 20 cuvinte:Salut, mă numesc Cristian Gal, am vârsta de 19 ani si sunt din Zalău. Sunt un băiat bine crescut, cu un bun simț al umorului, înțeleg orice glumă, dar atunci când e una sărată sau jignitoare mă supă rău. Știu să îi respect pe cei care mă respectă, am un simț foarte bun de echipă si ajut pe oricine la nevoie, chiar dacă nu am să primesc înapoi acel ajutor oferit. Sunt tipul de băiat care se supară repede dar îmi și trece repede.Ce gen de muzica asculti?OldSchool Rap, Boom Bap, Crunk, Reggae. Rap in general.Ce hobbyuri ai? Ciclismul si gamingul.Alte precizari?Mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat in citirea aplicației, îmi doresc foarte mult să fiu acceptat. Edited April 23, 2020 by MadaRa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syu Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hektor Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Ai o aplicatie slaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebinio Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Meriti o sansa Link to comment Share on other sites More sharing options...
VOID.Purple Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 , de incurajare, chiar daca nu te-ai chinuit prea mult la aplicatie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steiner. Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 3 hours ago, MadaRa said: aplicatie slaba + cont slab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Name1 Posted April 23, 2020 Author Share Posted April 23, 2020 25 minutes ago, Steiner. said: + cont slab. 2 diamond skills si 125 de ore un cont slab? Imi cer scuze, dar cu ar trebui sa imi imbunatatesc profilul ca sa fie contul mai bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEDONE Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Ești de acum tare în gură cu noi, dai relply la voturi, fiecare votează cum vrea, atâta timp cât ți-a dat și un argument este treaba lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Name1 Posted April 23, 2020 Author Share Posted April 23, 2020 Doresc sa imi retrag aplicatia. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts