CosminBaws Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 (edited) Informatii legate de SA:MP:Nickname: BAWSNick-uri anterioare: .URSS.Level: 9Ore jucate: 101.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): -Poza cu invitatia:-Profilul de pe panel (link): https://purplepanel.bugged.ro/profile/BawsCateva realizari pe server/ forum: 100 ore si intrarea in Taxi LS.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: CS:GO.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece caut un clan in care am ce vorbi cu playerii. Caut un clan in care imi pot exprima propria parere fara a fi judecat. Consider ca acesta e clanul perfect.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? AIM, Saint Family si Security Agency.Ai mai facut parte din clanul West Gangsters? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai facut parte.* Daca ai mai fost in West Gangsters, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'West Gangsters'? Da, am verificat si nu sunt.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: WaNTeD, DaryL, BIGFISH, Spliff.Planuri de viitor pe server? Ca planuri am: sa stau in Taxi LS pana la 150 de zile, sa intru in West Gangsters si sa ma distrez cu prietenii pe server.Informatii legate de viata reala:Prenume: Cosmin.Varsta reala: 16 ani.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma numesc Deliu Cosmin si am 16 ani. Dintotdeauna m-am considerat un baiat cu cei 7 ani de acasa, cu multa simtire si ordonat. Specialitatea mea se bazeaza pe simtul umorului si lucrul in echipa, consider ca ma integrez intr-un grup de oameni foarte usor indiferent de subiect si sunt extrem de sociabil. Nu sunt un om sensibil si nu ma supar din absolut orice, stiu sa gust o gluma, dar nu sunt foarte iertator atunci cand cineva intrece masura. Hobby-urile mele se invart in jurul acestei arte eminente numita muzica. Imi place sa fiu modest si imi displace maxim cand creez o impresie rea sau gresita despre mine. Sunt serios, cand este vorba de muncit imi dau toata silinta iar cand este vorba de glumit, glumesc. Cam atat despre mine, mai multe veti afla pe viitor.Ce gen de muzica asculti? Orice, in general Rap/Trap.Ce hobbyuri ai? Muzica.Alte precizari? O zi frumoasa! Edited April 23, 2020 by MadaRa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebinio Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Nu ai poza cu sanctiuni si nici cu invitatie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts