Jump to content

Private Club  ·  127 members

West Gangsters

Aplicatie West Gangsters - RemixX - Rank 1 FBI[ACCEPTAT]


RemixX
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: RemixX
Nick-uri anterioare: Nu am.
Level: 12
Ore jucate: 194.14 ore jucate.
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/Fr9KiOj
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/ON9TQwG
Profilul de pe panel (link): https://purplepanel.bugged.ro/profile/RemixX
Cateva realizari pe server/ forum: Pe server pot spune ca sunt multumit de numarul de ore jucate, iar pe forum vechimea contului si numarul de +1 pe care l-am acumulat in decursul anilor.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Ma mai joc League of Legends si CS:GO, insa in ultimul timp cel mai mult am jucat SAMP.
De ce vrei sa intri in clan: Deoarece dupa cum toata lumea cred ca stie este un clan foarte respectat deja pe server, pe langa asta am foarte multi colegi in acest clan. Am fost intr-un singur clan pe acest server si am decis sa raman fara pana gasesc unul serios cu membrii ok si cu capul pe umeri.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, am fost in clanul The Hooligans [H], si nu pot sa zic ca regret, insa nici nu am fost multumit de comportamentul membrilor clanului.
Ai mai facut parte din clanul West Gangsters? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu, nu am mai facut parte din acest clan.
* Daca ai mai fost in West Gangsters, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: -
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'West Gangsters'? Da, nu sunt pe Blacklist.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Deocamdata nu pot zice ca am socializat asa mult cu membrii clanului, sunt cativa in factiune cu care am vorbit despre diverse chestii, cum ar fii cu qAlex sau Rulz, insa nu ii pot preciza aici pentru ca au fost conversatii scurte.
Planuri de viitor pe server?: In acest moment astept loteria cu nerabdare si in viitor as vrea sa imi fac un FH cat mai frumos, preferabil numai cu rank 5 sau poate si mai sus, de ce nu.

Informatii legate de viata reala:

Prenume:  Valentin
Varsta reala: 20 de ani.
Nationalitate: Roman.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt un baiat ok, cu capul pe umeri si simtul umorului, urasc persoanele false si prefer adevarul dureros decat minciuna care intr-un final e si mai dureroasa. Imi place sa calatoresc, la munte, in drumetii sau diverite excursii in lume. Timpul liber mi-l petrec in general in fata PC-ului, mai ales in perioada asta, dar o data ce se va termina voi face orice numai sa ies din casa.
Ce gen de muzica asculti?: Cel mai des ascult House, dar nu am preferinte, ascult orice.
Ce hobbyuri ai?: Sunt un pasionat de masini, imi place sa conduc si sa imi pierd timpul in masina, oriunde as merge si pe langa asta cat timp sunt acasa imi pierd timpul jucandu-ma la PC si ascultand muzica sau ma uit la seriale.
Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat. Edit: nu am sesizat ca trebuia poza cu LP, am pus acum.

Edited by RemixX
Am pus poza cu LP.
Link to comment
Share on other sites

  • Robee changed the title to Aplicatie West Gangsters - RemixX - Rank 1 FBI[ACCEPTAT]
  • Robee locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.