W A R E N K Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Informatii legate de SA:MP:Nickname: WarenKNick-uri anterioare: Nu am avut alte nickname-uri.Level: 10Ore jucate: 121Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://i.imgur.com/5e8deen.pngPoza cu invitatia: https://i.imgur.com/ijumol4.pngProfilul de pe panel (link): https://purplepanel.bugged.ro/profile/WarenKCateva realizari pe server/ forum: Cea mai mare realizare a mea, a fost obtinerea functiei de lider al mafiei SF Bikers pe Black. Cat despre Purple, consider ca orele jucate se pot numi o realizare, momentan.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Pe langa SA:MP mai joc si CS:GO, dar cam atat.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan serios, in care nu intra oricine si nu fac toti ce vor. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Pe Purple am mai facut parte din clanul Golden Army.Ai mai facut parte din clanul West Gangsters? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai facut parte din acest clan.* Daca ai mai fost in West Gangsters, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'West Gangsters'? Am verificat si nu sunt.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: PandaK, Bestd.Planuri de viitor pe server? Momentan am in plan doar sa fac cat mai multe ore jucate si sa ajung la rank 5 in factiunea actuala, mai departe ramane de vazut.Informatii legate de viata reala:Prenume: Alin.Varsta reala: Am 20 de ani.Nationalitate: Romana.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt o persoana calma si cu simtul umorului. Nu imi place sa ma cred mai bun decat ceilalti, indiferent daca e asa sau nu. Imi place sa ii fac pe cei din jurul meu sa se simta bine si niciodata nu imi aduc problemele personale in discutie. Un mare defect al meu este gelozia, dar incerc sa ma schimb.Ce gen de muzica asculti? Ascult orice gen muzical, in afara de rock si country.Ce hobbyuri ai? Jucatul pe calculator si programarea care sper sa evolueze de la statutul de hobby.Alte precizari? Nu am alte precizari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P A N D A K Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syu Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebinio Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coso Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hektor Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEDONE Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Te cunosc de pe black, ești de treabă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferko Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steiner. Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 18 minutes ago, Ferko said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TE00 Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robee Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts