Jump to content

Grove Police Department - Regulament intern & Informaţii / Internal rules & Information


Recommended Posts

regulament.png.c4db166388192ebb6f5b46766e9a4400.png

 

Regulamentul general al departamentelor se gaseste aici: [REGULAMENT GENERAL].

Grove Police Department se ocupa cu arestarea/uciderea suspectilor cu wanted.

Pot merge oricand dupa orice wanted, nu pot confisca permise, arme, droguri, nu pot acorda amenzi, nu pot sta cu radare.

Sunteti obligati sa respectati Regulamentul serverului, Regulamentul Departamentelor, Regulamentul Intern cat si toate celelalte reguli impuse de lider sau sublider.
NU reclamati un coleg din Grove Police Department pe panel, in schimb trimiteti un PM liderului sau contactati-l in joc pentru a rezolva problema, sanctiunea aferenta va fi faction warn.

Sunteti obligati sa ascultati intotdeauna de un grad superior. Cei care nu asculta de un rank superior vor fi sanctionati dupa caz, putand fi chiar demisi.
Pentru nelamuriri, propuneri sau probleme veti anunta liderul sau subliderul.

Este interzisa folosirea comenzilor PD in scopuri personale sau pentru distractie. Sanctiunea pentru acest lucru este faction warn sau demitere dupa caz.

In functie de gravitatea faptei, liderul sau subliderul isi rezerva dreptul sanctiona un membru cu rank down, avertisment verbal, faction warn (FW), demitere (cu sau fara FP - in cazuri grave se va aplica 60/60 FP chiar daca membrul are cel putin 2 saptamani in factiune) pentru incalcarea regulilor scrise si nescrise.

O dovada este valabila timp de 24 de ore. O reclamatie nu este valabila daca dovada este mai veche de 24 de ore.

Orice politist care va fi prins incalcand regulile de circulatie va fi sanctionat de catre alt politist. In cazul in care refuza confiscarea permisului / platirea amenzii va primi Faction Warn.

Abuzul folosirii comenzii /ta pe un jucator ce nu detine wanted va fi sanctionata cu avertisment verbal la prima abatere si faction warn la a doua abatere.

In unele cazuri se poate acorda faction warn de la prima abatere, in functie de situatie.

Nu aveți voie să omorâți un jucător cu wanted cu elicea elicopterului (Heli-Blade), mașina (Drive-By), sau cu spray-ul.

De asemenea, arestarea unui suspect fara drept de predare poate fi sanctionata cu faction warn sau demitere.

Puteti acorda wanted in maxim 10 minute dupa comiterea faptei, recomandat ar fi sa acordati cat mai repede wanted, in 4-5 minute, verificati repede dovada si daca sunteti siguri actionati, nu verificati 10 ani dovezile, e aiurea ca un jucator sa se trezeasca dupa 15-20 de minute cu wanted, cine se abate de la aceasta regula primeste Faction Warn.

Cand somati un player sa se predea si acesta spune 'Da', sau da g la masina, acesta va fi dus la arrest. Chiar daca a primit 3 somatii, daca suspectul spune 'da, ma predau' sau da G la masina, acesta va fi dus la arrest, nu ii dati kill, abaterea de la aceasta regula se sanctioneaza cu  Faction Warn.

Orice jucator are drept de predare pana la wanted 6 daca in /mdc nu are 'runner, cop kill, cop attack, complice la rob, neconformare ordin, kamikaze sau armed robbery'.

 

 

Alte reguli si informatii:

-Limbajul vulgar poate fi sanctionat cu avertisment verbalFaction Warn sau Uninvite.

-Furtul vehiculului unui player / coleg va fi sanctionat cu avertisment verbal in caz ca urcati in el, si cu Faction Warn in caz ca pe langa ca ati urcat, conduceti vehiculul furat.

-In cazul in care acordati o singura somatie aiurea, nu veti fi sanctionati! In schimb, in cazul in care acordati 2 somatii aiurea, veti fi sanctionati cu avertisment verbal, iar pentru 3 somatii aiurea, veti fi sanctionati cu Faction Warn!


♦ NEW <> Membrii ce folosesc NOS vor fi sanctionati cu un Avertisment Verbal (AV), acesta expira in 15-20 zile, cei ce fac o reclamatie pentru NOS trebuie sa vina cu dovezi clare (filmare video in care se vede inclusiv butelia pentru NOS), un screenshot nu va fi suficient pentru a sanctiona pe cineva.

-Membrii factiunii au dreptul sa detina un job legal. Cine este surprins ca detine un job ilegal (Arms dealer, Drugs dealer si Car jacker) va fi sanctionat cu Faction Warn. Doar liderul si co-liderii pot detine ambele tipuri de joburi. 
♦ NEW <> Membrii au posibilitatea de a detine job-ul Arms Dealer, respectiv sa detina materiale fara a fi sanctionati doar in cazul este un Quest activ facut de Server.

-Cine este surprins cu materiale / droguri asupra sa va fi sancționat cu Faction Warn.

-Daca un anumit jucator a creat o reclamatie asupra voastra, aveti la dispozitie 24 de ore pentru a posta dovada. In cazul in care nu ati adus dovada in acel interval de timp, veti fi sanctionati cu Faction Warn pentru Neprezentare dovezi.

- Este interzis sa ceri o functie liderului / co-liderului (tester/responsabil/co-lider), se sanctioneaza cu Faction Warn.

-Este interzis sa stergeti o dovada (Video/ScreenShot) in mai putin de 72 de ore de la deschiderea reclamatiei!

-Somatiile in jail se acorda din 20 in 20 de secunde, intr-un interval de 1 minut, abaterea de la aceasta regula se sanctioneaza cu AV FW, in functie de abatere. In caz ca acesta nu se conformeaza somatiilor, ii puteti acorda wanted 1 "neconformare ordin jail" dupa minimul de 3 somatii.

-Folosirea comenzii /call 112 aiurea, doar pentru amuzament va fi sanctionata cu faction warn.

-Incalcarile grave de regulament precum (Deathmatch in masa, jigniri grave aduse colegilor, comportament indecent fata de lider/colider, etc) vor fi sanctionate cu demitere.

-Neplacerile aduse unui player sau coleg precum (spam, blocaj in trafic, etc) vor fi sanctionate cu Avertisment Vebal.

-Durata unui avertisment verbal este de 15-20 zile.

-Darea de mita / tentativa pentru a fi retrasa o reclamatie va fi sanctionata cu Faction Warn.

- Este interzis sa arestezi un player ce este deja luat de către un alt polițist, se sancționează cu Faction Warn.

-Intrarea aiurea în alte HQ-uri decât cele de poliție se sancționează cu Faction Warn.

 

 

Informatii despre chat-urile factiunii (/r, /d)

-Nu va certati pe [/d] sau [/r]. Acest lucru va atrage dupa sine sanctiuni grave, riscand chiar sa fiti demisi.

-Freechat-ul pe /d este interzis iar acesta este sanctionat cu amenda, avertisment verbal sau Faction Warn in functie de gravitate.

-Spam-ul pe /r este sanctionat cu amenda, avertisment verbal sau Faction Warn in functie de gravitate.

-Caps lock-ul pe /d este sanctionat cu amenda, avertisment verbal sau Faction Warn in functie de gravitate.

-Jignirile usoare se sanctioneaza cu avertisment verbal.

 

 

Informatii despre sedinta:

-Sedinta se va tine cand liderul considera ca va fi nevoie.

-Sedintele vor fi anuntate cu cateva zile inainte pe [/showmotd] si in topicul cu anunturi importante pe care il puteti gasi aici.

-Cine nu asculta de lider la sedinta, de indrumarile acestuia si deranjeaza in orice fel sedinta va fi sanctionat cu Faction Warn.

-Cererile de invoire ce vor fi puse cu 30 de minute inainte de sedinta, nu vor fi acceptate.

-Aveti dreptul la o singura cerere de invoire, odata la 2 luni, doar in cazul in care s-au tinut cele 2 sedinte.

-Vorbitul neintrebat peste lider/co-lider la sedinta, va fi sanctionat cu Faction Warn.

-/turn on in momentul sustinerii sedintei, va fi sanctionat cu amenda.

-Cei ce intarzie la sedinta obligatorie maxim 10 minute vor primi o amenda. In schimb, cine intarzie mai mult de 10 minute va fi sanctionat cu Faction Warn. De exemplu, sedinta va fi sustinuta la 20:00, X a ajuns la 20:10 si va fi sanctionat doar cu amenda, in schimb Y a ajuns la 20:11, iar acesta va fi sanctionat conform regulamentului cu Faction Warn pentru intarziere. In cazul in care membrul are o invoire, indiferent ca intarzie cu mai mult de 10 minute, acesta nu va fi sanctionat.

-AFK in timpul sedintei, va fi sanctionat cu amenda.

 

Skin-urile factiunii:

image.thumb.png.c5b58c493f90f02ad101c09bc1691e2f.png

 

*Reguli skin-uri:

-Fiecare membru este obligat sa poarte skin-ul in functie de rank/functia pe care o detine. Cine se abate de la aceasta regula va fi sanctionat cu Faction Warn!

-Daca un membru este atentionat de catre lider ca are skinul gresit si nu doreste sa il schimbe in decursul celor 24h de cand a fost atentionat, acesta va fi sanctionat cu Faction Warn! 

-Daca schimbati skin-ul, iar imediat dupa cele 24h il reschimbati, o sa fiti sanctionati direct cu Faction Warn!

-Liderul, Co-Liderul, Helperii, dar si Adminii din cadrul factiunii Grove Police Departament pot purta orice skin doresc ei.

-Verificatorii pot purta skinul de tester, indiferent de rank-ul avut.

-Din momentul in care ati primit rank up, sunteti obligati sa va schimbati skinul. Aveti la dispozitie 24h din momentul in care v-ati logat pe server.

-De exemplu, daca astazi 10.04 (Luni) ai primit rank up si tu te-ai logat pe data de 11.04 (Marti), de marti ai 24h la dispozitie pentru a iti schimba skinul (se tine cont si de ora).

 

Informatii despre comanda [/fvrespawn]:

-Comanda /fvrespawn, poate fi folosita doar de catre liderco-lider, tester sau verificator.

-Comanda poate fi folosita doar atunci cand este nevoie: (ex: cand cineva cere fvr, cand nu mai sunt deloc masini la HQ)  si este indicat sa anuntati pe /d. Un numar minim de secunde recomandat ar fi 15, pentru a avea timp toata lumea sa se urce in vehicule.

-Abuzul folosirii comenzii /fvrespawn sau folosirea aiurea a comenzii va fi sanctionata cu FW sau in anumite cazuri cu uninvite.

-Nu folositi comanda doar pentru ca vehiculul vostru a fost furat, nu este nevoie de FVR din 2 in 2 minute, exista si alte departamente, se pot folosi si alte vehicule in urmarirea suspectilor. 

-Nu aveti voie sa cereti /fvrespawn altor departamente pe /d. Veti fi sanctionati cu Avertisment Verbal(AV)

-Cine acorda comanda /fvrespawn fara ca inainte sa intrebe atunci cand staff-ul factiunii este on (Lider/Co-lider/Responsabil FVR) va fi sanctionat cu Faction Warn

 

Comenzi utile:

Quote

/su [nume/id] [wanted] [motiv] - acordă wanted.
/duty - devii on duty (/duty din nou pentru off), arme: Desert Eagle, M4, MP5, Spray, Baston (după ce muriți).
/wanted - arată toți suspecții cu wanted.
/mdc [nume/id] - arată motivul wanted-ului pe care îl are cineva.
/arrest [nume/id] - arestează suspectul.
/ta(zer) - blochează cel mai apropiat jucător timp de 8 secunde (folosit pentru suspecții ce fug pe jos).
/frisk [nume/id] - percheziționează un suspect.
/d - chat-ul tuturor departamentelor.
/r - chat-ul membrilor Grove Police Department.
/cuff [nume/id] - pune cătușele suspectului (trebuie să fiți în mașină cu el sau lângă el având /handsup).
/uncuff [nume/id] - scoate cătușele.
/clear [nume/id] - șterge wanted-ul (folosit când greșiți wanted-ul, trebuie să aveți dovadă cu /mdc). Dacă suspectul avea deja wanted i-l reacordați cu același motiv.
/punish [nume/id] [secunde (50-100)] - blochează un deținut în jail.
/getgun [armă] - iei o anumită armă, comanda funcţionează doar în HQ LSPD/LVPD/SFPD/NG/FBI. Arme: M4, AK47, Shotgun, Rifle, MP5.
/heal - umple viața și armura (on duty). Comanda funcţionează în HQ-uri şi case.
/m(egaphone) - scrie pe chat ceva ce este văzut de jucători pe o rază mai mare.

/so - aceasta comanda este folosita pentru a soma un suspect cu wanted (functioneaza la 25m).

 

 

Edited by .AlexVL
#update
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • SILVE changed the title to Grove Police Department - Regulament intern & Informaţii / Internal rules & Information
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.