Jump to content

Private Club  ·  127 members

West Gangsters

Aplicatie West Gangsters FredericK Tester LSPD (orange) [RESPINS]

Hector.
 Share

Recommended Posts

Nickname: Hector
Nick-uri anterioare: Frederick
Level: 10
Ore jucate: 127
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/vOT2McD
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/pRwvowP
Profilul de pe panel (link): https://purplepanel.bugged.ro/profile/Hector
Cateva realizari pe server/ forum: Functia de tester LSPD si rank 5 in aproape toate factiunile pasnice cu un numar mare de zile.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc rareori GTA V si Euro Truck Simulator 2 Multyplayer
De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in acest clan deoarece este plin de membri demni cu un trecut frumos pe server si cu o maturitate ridicata. Vreau sa ajut acest clan cu activitatea mea.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Am facut parte din Red's Family si The Legends pe orange.
Ai mai facut parte din clanul West Gangsters? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, n-am mai facut parte din acest clan.
* Daca ai mai fost in West Gangsters, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: =
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'West Gangsters'? Da, am verificat si nu ma aflu pe blacklist-ul acestui clan, ba mai mult nu ma aflu pe nici un black-list al unui clan / factiuni.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Veve, Elprofesor, Echinos, Wiskae.
Planuri de viitor pe server? Sa am cele mai multe zile in factiunile de tip School Instructors.

Prenume: Sebi
Varsta reala: 18 ani.
Nationalitate: Romana.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt un baiat din Targu Neamt, cu simtul umorului, respectuos si cu capul pe umeri. Imi place sa ofer ajutorul de fiecare data este posibila ocazia fara a astepta ceva in schimb. Sunt pasionat de masini si accesoriile lor.
Ce gen de muzica asculti? Ascult in general Tech - house, Rap, Techno, Ragge.
Ce hobbyuri ai? Imi place foarte mult muzica. Imi place sa mixez si sa creez muzica, chiar daca de multe ori nu prea imi iese
Alte precizari? Nu am alte precizari.

Edited by Artie 69

0URjpc0.png

Din cauza ca acest cont are numele fix cum ai spus tu  Click   chiar daca cel mai probabil Click. asta este ultimul cont pe care ai jucat. Cu toate astea, votul meu este acesta deoarece am o mica banuiala ca tu ai jucat si pe Frederick. cu punct pt ca acm la fel ai numele, cu punct )) deci, ceea ce nu mi convine de ti-am dat neutru este:

Frederick. was uninvited by Raze from faction Taxi LV (rank 1) after 5 days, with FP. Reason: Injurii grave adresate liderului.

20 hours ago, Sycer. said:

0URjpc0.png

Din cauza ca acest cont are numele fix cum ai spus tu  Click   chiar daca cel mai probabil Click. asta este ultimul cont pe care ai jucat. Cu toate astea, votul meu este acesta deoarece am o mica banuiala ca tu ai jucat si pe Frederick. cu punct pt ca acm la fel ai numele, cu punct )) deci, ceea ce nu mi convine de ti-am dat neutru este:

Frederick. was uninvited by Raze from faction Taxi LV (rank 1) after 5 days, with FP. Reason: Injurii grave adresate liderului.

On 4/25/2020 at 2:01 AM, Sycer. said:

0URjpc0.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.