Hector. Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 (edited) Nickname: HectorNick-uri anterioare: FrederickLevel: 10Ore jucate: 127Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/vOT2McDPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/pRwvowPProfilul de pe panel (link): https://purplepanel.bugged.ro/profile/HectorCateva realizari pe server/ forum: Functia de tester LSPD si rank 5 in aproape toate factiunile pasnice cu un numar mare de zile.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc rareori GTA V si Euro Truck Simulator 2 MultyplayerDe ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in acest clan deoarece este plin de membri demni cu un trecut frumos pe server si cu o maturitate ridicata. Vreau sa ajut acest clan cu activitatea mea.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Am facut parte din Red's Family si The Legends pe orange.Ai mai facut parte din clanul West Gangsters? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, n-am mai facut parte din acest clan.* Daca ai mai fost in West Gangsters, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: =Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'West Gangsters'? Da, am verificat si nu ma aflu pe blacklist-ul acestui clan, ba mai mult nu ma aflu pe nici un black-list al unui clan / factiuni.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Veve, Elprofesor, Echinos, Wiskae.Planuri de viitor pe server? Sa am cele mai multe zile in factiunile de tip School Instructors. Prenume: SebiVarsta reala: 18 ani.Nationalitate: Romana.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt un baiat din Targu Neamt, cu simtul umorului, respectuos si cu capul pe umeri. Imi place sa ofer ajutorul de fiecare data este posibila ocazia fara a astepta ceva in schimb. Sunt pasionat de masini si accesoriile lor.Ce gen de muzica asculti? Ascult in general Tech - house, Rap, Techno, Ragge.Ce hobbyuri ai? Imi place foarte mult muzica. Imi place sa mixez si sa creez muzica, chiar daca de multe ori nu prea imi ieseAlte precizari? Nu am alte precizari. Edited April 28, 2020 by Artie 69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sycer. Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Din cauza ca acest cont are numele fix cum ai spus tu Click chiar daca cel mai probabil Click. asta este ultimul cont pe care ai jucat. Cu toate astea, votul meu este acesta deoarece am o mica banuiala ca tu ai jucat si pe Frederick. cu punct pt ca acm la fel ai numele, cu punct )) deci, ceea ce nu mi convine de ti-am dat neutru este: Frederick. was uninvited by Raze from faction Taxi LV (rank 1) after 5 days, with FP. Reason: Injurii grave adresate liderului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parfy Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 Pro. @Sycer. merita o sansa, avand in vedere ca acel FH este din 2015 respectiv 2016. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebinio Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoe Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 2 hours ago, Puerh. said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEDONE Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 20 hours ago, Sycer. said: Din cauza ca acest cont are numele fix cum ai spus tu Click chiar daca cel mai probabil Click. asta este ultimul cont pe care ai jucat. Cu toate astea, votul meu este acesta deoarece am o mica banuiala ca tu ai jucat si pe Frederick. cu punct pt ca acm la fel ai numele, cu punct )) deci, ceea ce nu mi convine de ti-am dat neutru este: Frederick. was uninvited by Raze from faction Taxi LV (rank 1) after 5 days, with FP. Reason: Injurii grave adresate liderului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steiner. Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 On 4/25/2020 at 2:01 AM, Sycer. said: Din cauza ca acest cont are numele fix cum ai spus tu Click chiar daca cel mai probabil Click. asta este ultimul cont pe care ai jucat. Cu toate astea, votul meu este acesta deoarece am o mica banuiala ca tu ai jucat si pe Frederick. cu punct pt ca acm la fel ai numele, cu punct )) deci, ceea ce nu mi convine de ti-am dat neutru este: Frederick. was uninvited by Raze from faction Taxi LV (rank 1) after 5 days, with FP. Reason: Injurii grave adresate liderului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artie 69 Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts