Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: ..ExT4Zz..
  • Nick-uri anterioare: ..ExTaZz..
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/..ExT4Zz..
  • Sancțiuni (poză panel):  https://imgur.com/a/r861cuU
  • Level: Detin level 42.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Sunt in San Fierro Paramedic Departament si am rank 5.
  • Ore jucate: Eu am 998 de ore jucate.
  • Warn-uri: Am 0 warn-uri.
  • De cât timp joci SA:MP?: Ma joc samp din 2016.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da , am avut ban in trecut pentru crash (tw).
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nicioadata!

IRL:

• Prenume: Antonio
  • Vârstă reală: Am varsta de 15 ani.
  • Domiciliu: Sunt din Rm. Valcea
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Antonio,sunt din judetul Valcea, am varsta de 15 ani, sunt o fire calma, respectuoasa cu cei 7 ani de acasa. Ma pot descrie ca fiind o persoana glumeata, dar si intelegatoare. Chiar daca sunt glumet sunt serios si dedicat lucrurilor pe care le fac.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Timpul liber il petrec pe SA:MP sau cu prieteni pe afara.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: BuGGed esti cea mai mare comunitate de samp romanesc si cu cei mai multi playeri.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King esti un clan de top, cu unui dintre cei mai activi membri si seriosi de pe comunitatea buGGed.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am iesit din clan din cauza ca o perioada de timp nu am mai jucat SA:MP.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume, Cel puternic si-l creeaza"
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Imi doresc sa intru in acest clan deoarece esti unul dintre cele mai respectat clanuri de pe server, cu membri activi si seriosi.
Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png Incearca sa remediezi contul prin crearea unui FH mai acceptabil. Ne plac diversitatile prin proprile iesiri ale comportamentului!

Posted
38 minutes ago, cLeV said:

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png Incearca sa remediezi contul prin crearea unui FH mai acceptabil. Ne plac diversitatile prin proprile iesiri ale comportamentului!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.