Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: Tuc
  • Nick-uri anterioare: Tuc este singurul nume de pe server.
  • Profil panel: https://purplepanel.bugged.ro/profile/Tuc
  • Sancțiuni (poză panel): Nu am fost sanctionat niciodata.
  • Level: Am level 7.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Nu am factiune momentan.
  • Ore jucate: Am 55 de ore jucate,
  • Warn-uri: Am 0 warn-uri.
  • De cât timp joci SA:MP?: Joc samp de aproximativ 5 ani.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am avut ban pe samp niciodata.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru din clanul The Republicans?: Nu.

IRL:

• Prenume: Alex
  • Vârstă reală: Am varsta de 15 ani.
  • Domiciliu: Tg.Neamt
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o persoana prietenoasa, desteapta, intelegatoare, nu-mi place sa ma bag in treaba altora sau sa se bage alti in treaba mea. Imi place sa invati lucruri noi si sa leg prieteni noi mereu cu persoanele pe care le intalnesc des. De obicei  imi place sa glumesc cu toata lumea din jurul meu dar cand este vorba de seriozitate revin la starea de seriozitate.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?:  In timpul liber imi place sa ma joc mult samp, sa ma joc cu prieteni, sa stau cu familia, sa socializez pe internet etc..
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Dupa parere mea comunitatea buGGed este una foarte renumita si dezvoltata, mi se pare ca are tot ce trebuie, de la staff capabil pana la sisteme unice, cum este organizata aceasta comunitate si multe altele..

CLAN:

• Descrie clanul The Republicans în câteva cuvinte:  Nu prea cunosc clanul dar am auzit ca are niste membri foarte de treaba, si un lider capabil.
  • Ai mai fost în clan?  Nu, nu am mai fost.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece vreau sa socializez cu alte persoane cat de cat mai calculate fata de celelalte clanuri.
Posted
19 hours ago, Tuc said:

IG:

• Nick: Tuc
  • Nick-uri anterioare: Tuc este singurul nume de pe server.
  • Profil panel: https://purplepanel.bugged.ro/profile/Tuc
  • Sancțiuni (poză panel): Nu am fost sanctionat niciodata.
  • Level: Am level 7.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Nu am factiune momentan.
  • Ore jucate: Am 55 de ore jucate,
  • Warn-uri: Am 0 warn-uri.
  • De cât timp joci SA:MP?: Joc samp de aproximativ 5 ani.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am avut ban pe samp niciodata.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru din clanul The Republicans?: Nu.

IRL:

• Prenume: Alex
  • Vârstă reală: Am varsta de 15 ani.
  • Domiciliu: Tg.Neamt
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o persoana prietenoasa, desteapta, intelegatoare, nu-mi place sa ma bag in treaba altora sau sa se bage alti in treaba mea. Imi place sa invati lucruri noi si sa leg prieteni noi mereu cu persoanele pe care le intalnesc des. De obicei  imi place sa glumesc cu toata lumea din jurul meu dar cand este vorba de seriozitate revin la starea de seriozitate.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?:  In timpul liber imi place sa ma joc mult samp, sa ma joc cu prieteni, sa stau cu familia, sa socializez pe internet etc..
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Dupa parere mea comunitatea buGGed este una foarte renumita si dezvoltata, mi se pare ca are tot ce trebuie, de la staff capabil pana la sisteme unice, cum este organizata aceasta comunitate si multe altele..

CLAN:

• Descrie clanul The Republicans în câteva cuvinte:  Nu prea cunosc clanul dar am auzit ca are niste membri foarte de treaba, si un lider capabil.
  • Ai mai fost în clan?  Nu, nu am mai fost.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece vreau sa socializez cu alte persoane cat de cat mai calculate fata de celelalte clanuri.

Acceptat. Contactează în joc liderul sau unul dintre co liderii clanului. 

• Sh0wn locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.