Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname: Whiskey7

Level: 5

Ore: 40

O scurta descriere: Ma numesc Cosmin-Ionut si am frumoasa varsta de 17 ani, intr-o luna implinesc 18.
 Sunt un baiat cu simtul umorului bine dezvoltat, farte prietenos, cat si foarte intelegator.

Ce te face sa crezi ca esti mai bun de car ceilalti aplicanti?: Probabil experienta de joc, deoarece joc pe BUGGED.RO de undeva din 2016, nu stiu sincer cine mai joaca din acel an.

Cu ce ne poti ajuta daca o sa fi ales pentru aceasta funcite?: Avand in vedere ca sunt foarte activ, adica in 5 zile am acumulat 40 de ore, cred ca pot ajuta clan-ul cu foarte multe lucruri, cat si cu foarte multe beneficii, cum ar fii; Pot sa bag multi membrii in clan, si pot sa am grija de chat-ul clanului, cat si de membrii acestuia, si probabil as organiza cateva evenimente aproape zilnice pe /c care ar mai putea distinge atmosfera.

Alte precizari?: Multumesc! Cu stima si respect, Whiskey7.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.