Jump to content

Grove Police Department - Evidență amenzi / Fines logs


Recommended Posts

amenzi.png.786c21b5c5e8d8028b72a6b6c0cd454a.png

 

Au fost adaugate amenzile pe chat-ul factiunii (/r) si chat-ul departamentelor (/d).

Cel care a primit amenda are la dispozitie 24h pentru a depozita banii in seiful factiunii, folosind comanda [/gdeposit] cu amenda primita.

O amenda trebuie platita in maxim 24h, in caz contrar veti fi sanctionati cu Faction Warn!

Amenziile se vor acorda pe chat-ul factiunii (/r) cu ajutorul unui bind, sub forma: EX: 'X, ai primit o amenda in valoare de $3.000.000 pentru caps - lock pe /r, ai timp 24 de ore sa o platesti in depozitul din cadrul factiunii!'

 

Informatii despre acordarea amenzilor:

Caps - lock pe /r: Se va acorda amenda pentru folosirea caps lock-ului pe /r, pentru 3 sau mai mult de 3 litere, exceptand prescurtarile departamentelor: Ex: LSPD,LVPD,SFPD,GPD. Se poate acorda amenda pentru urmatoarele: 'CUM' 'BUN' 'CFF'.

 

Spam pe /r: Se acorda amenda pentru spamul pe /r. Se acorda amenda atunci cand se va folosii un cuvant de x3 ori intr-un interval de 5 secunde.

 

Spam pe /d: Se acorda amenda pentru spamul pe /d. Se acorda amenda atunci cand se va folosii o fraza de x3 ori intr-un interval de 5 secunde. EX: ' 0.1: Andrei99 este la mine, 0.2: Andrei99, este la mine, 0.3: Andrei99 este la mine.'

 

/d aiurea: Se acorda amenda doar pentru greseli minore. Folosirea comenzii [/d] aiurea va fi sanctionata cu AV / FW in functie de gravitate.

 

Caps - lock pe /d: Se acorda amenda pentru caps - lock pe /d, exceptand numele suspectului. Daca numele suspectului este scris cu majuscule, este permisa scrierea lui cu majuscule.

 

Emoticoane pe /d: Se acorda amenda pentru emoticoanele folosite pe /d, nu aveti voie sa folositi emoticoane pe chat-ul departamentelor. EX: ':)))' ':P' 'xD' '-_-'

 

Afaceri pe /r: Se acorda amenda atunci cand se fac afaceri / se vorbeste despre o afacere. Nu aveti voie sa faceti/discutati despre o afacere pe chat-ul factiunii /rEX: 'Un infernus face 200kk?' 'Vand masina 20kk'.

 

Vorbit ne-ntrebat peste lider / co-lider la sedinta: Se acorda amenda atunci cand un membru va vorbii ne-ntrebat peste lider / co-lider din momentul in care sedinta a inceput.

 

/turn on la sedinta: Se acorda amenda atunci cand un membru este vazut ca are /turn on. Daca liderul a decis ca toata lumea sa aiba /turn off si un membru este vazut cu /turn on, acesta va fi sanctionat cu amenda.

 

Intarziere la sedinta: Se acorda amenda atunci cand un membru va intarzia la sedinta, se va conecta dupa ce sedinta a inceput, doar atunci cand sedinta este obligatorie.

 

AFK in timpul sedintei: Se acorda amenda atunci cand un membru va fi vazut stand AFK in momentul sedintei.

 

Seiful factiunii se gaseste -> AICI

 

   Lista preturi amenzi:

Caps - lock pe /r: $3.000.000

Spam pe /r: $3.000.000

Spam pe /d: $3.000.000

Mentionarea ID-ului suspectului pe /d: $3.000.000

/d aiurea: $3.000.000

Caps - lock pe /d: $3.000.000

Emoticoane pe /d: $3.000.000

Afaceri pe /r: $2.500.000

Vorbit ne-ntrebat: $2.500.000

/turn on la sedinta: $2.500.000

Intarziere la sedinta: $2.000.000

AFK in timpul sedintei: $1.500.000

 

 

Liderul si subliderul vor posta in acest topic, dupa modelul urmator:

Nume:

Am amendat pe:

Data si ora amenzii:

Motivul amenzii:

Dovada:

- > Amenzile acordate de lider - co-lider, se vor posta in topicul cu sanctiuni. < -

 

Edited by .AlexVL
Scoasa regula cu mentionarea ID-ului pe /d.
Link to comment
Share on other sites

  • SILVE changed the title to Grove Police Department - Evidență amenzi / Fines logs
  • East pinned this topic
  • .AlexVL unpinned this topic
  • .AlexVL locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.