Jump to content

Halloween - Giftbox, Reduceri, Quest


Recommended Posts

Reduceri
Incepand de acum pana pe data de 5.11.2020, toti playerii ce cumpara puncte premium vor primi cu 33% mai multe puncte premium.
Reducerile sunt deja incluse in preturile afisate pe site.
 
Giftbox
Giftbox-ul a fost activat si va ramane activ pana pe 5.11.2020, ora 23:59.
 
Quest Special
150 de dovleci au fost ascunsi in cele 3 orase. Playerii vor primi 1 bugged point pentru fiecare dovleac gasit.
La terminarea quest-ului, se vor primi 50 respect points, 3 Skin Box si o suma de bani in functie de levelul detinut.

Quest-ul special va ramane activ pana pe 5.11.2020.


Schimbare hidden gratuita
Orice player va putea schimba hidden-ul masinii gratuit in perioada in care e giftbox-ul activat(daca are deja hidden pe masina). Adica, daca un player are hidden 222 pe masina, va putea schimba hidden-ul 222 cu hidden-ul 223 gratuit. Playerii ce nu au hidden pe masina nu vor putea pune hidden pe masina gratuit.

 

  • Like 1
  • Fok 2
Link to post
Share on other sites

Un quest bine venit insa nimic nou, doar obiectul de procurat. Gift-ul acelasi, nici macar o masina de gift sau ceva. Imi e dor de anii cand primeam Kart, Caddy, etc. Va rog luati putina initiativa fiindca fiecare gift si event este identic de o vreme bună încoace. Oamenii inca joacă, luati un pic de atitudine si aduceti ceva nou pe server.

  • Thanks 1
  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Da' ceva nou cand? Cam nu prea se simte trecerea timpului, tot prin 2015 ma simt pentru ca ceva nou n-am simtit si n-am vazut de atunci. Fuziune deja n-ai din ce sa faci, a ramas unicul server, de data asta cum ameliorezi problema cu putini jucatori? 

Link to post
Share on other sites

Un quest care, după prima vedere este bine primit de jucători. Însă pentru a reusi sa se mentina un număr cât mai mare de jucători in comunitate, consider că trebuie sa veniti cu ceva nou, care sa te faca sa ti petreci timp pe samp. Joburi noi pentru jucătorii civili și activități noi incluse în raport pentru jucătorii ce fac parte din factiuni. 

Sunt destule sugestii, unele chiar foarte bune in topicul special creat pt asa ceva. Trebuie să luați în considerare acest aspect si sa aduceți sampul de acum 4-5 ani..în prezent.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • Shad0w unfeatured and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.