Jump to content

DeadEye878 - 935 ore jucate


Recommended Posts

Nick pe server: DeadEye878
Link catre profilul tau din panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/DeadEye878
Zile adunate (aprox.) in factiuni: Aproximativ 210 zile.
In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai mult timp l-am petrecut in factiunea FBI. Am parasit-o din faptul ca doream sa incerc si alte factiuni.

Ce iti place sa faci pe SAMP? (detaliaza): In general imi place sa ma plimb cu masina si sa fac job-uri din cand in cand. Daca sunt si intr-o factiune fac raportul cat sa ma tina pentru 2 saptamani.
Cate ore acorzi pe zi acestui joc? (fii sincer, se verifica): Nu stiu foarte precis, dar pot sa spun ca petrec cel putin undeva la 3-4 ore online.
De ce crezi ca meriti functia de helper?: Deoarece joc de destul de mult timp pe acest server si consider ca am acumulat destula experienta pentru a fi capabil sa gestionez macar o functie. Acea functie fiind cea de Helper.

Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile: Nu am fost niciodata banat.

Ce alte jocuri joci?: League of Legends, Call of Duty: Modern Warfare, Call of Duty: Black Ops Cold War, Counter-Strike: Global Offensive, PUBG.
De ce iti place sa joci samp?: Pentru ca ma relaxeaza si imi place sa imi petrec timpul cu prietenii pe chat sau facand chestii interesante.
Ce-ti place cel mai mult la Bugged, de ce ai ales sa joci aici?: In primul rand am ales acest server fiindca eram in cautare de servere bine facute de samp. Cautand pe net intr-un final am dat de Bugged si nu regret nimic. Pe de alta parte nu pot spune ca am un lucru care imi place cel mai mult sa il fac. In fiecare zi fac diverse chestii. Dar daca ar fi sa aleg ceva as alege sistemul de Quest-uri si Giftbox. 
Crezi ca iti place sa ajuti jucatorii?: Desigur ca imi place. In fiecare zi incerc sa ajut jucatorii care au nevoie. Fie ca au nevoie de un ban sau sunt pierduti pe undeva si ma opresc sa ii duc la o destinatie. De asemenea imi place sa le raspund unor intrebari la care au dubii.
Cu cine iti petreci timpul de obicei pe server? (enumera doar cativa jucatori): BladeSharp, Snuzi, Raskov

Daca un player te intreaba cum poate avea alt skin, ce ii raspunzi?: Poate sa isi schimbe skin-ul folosind comanda /wardrobe in casa lui proprie / unde are rent sau daca nu are skin-ul pe care si-l doreste poate merge la orice Clothing Store de pe server unde poate folosi comanda /buyclothes pentru a cumpara orice skin.
Daca un player intreaba ce face la job-ul de Mechanic, ce ii raspunzi?: Job-ul Mechanic se ocupa cu alimentarea vehiculelor cu carburant [/refill] si de asemenea cu repararea acestora [/repair]
Daca un player intreaba cum poate intra in factiunea L.S.P.D., ce ii raspunzi?: Pentru a intra in factiunea L.S.P.D. trebuie sa joci indeajuns de mult incat sa acumuleze nivel 15 si sa aplice pe panel la sectiunea de Aplicatii pentru factiune.

Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.