RIOST Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 Salut. M-am tot gândit la ideea aceasta de când m-am apucat de SĂ:MP și vreau să o împărtășesc cu voi: Introducerea unei facțiuni de asigurări, numele gândit de mine ar fi "Insurance Agency" iar activitatea sau activitățile facțiunii să fie: vânzarea de puncte asigurări pentru mașini, schimbare plăcuțe de înmatriculare, efectuare ITP mașini Și voi exemplifica fiecare activitate mai jos: - vânzarea de puncte asigurări pentru mașini: după cum bine știți, sunt foarte mulți jucători cu mașini vechi cu zile și kilometri care plătesc câte 50 - 100k pentru puncte de asigurare. Cum ar fi dacă inloc să plătești către server banii aia, să-i plătești unui jucător cu 20-30% mai ieftin un punct de asigurare (bineînțeles să nu fie scos posibilitatea de a achiziona punctul de asigurare direct de la server pentru că există posibilitatea să nu fie nici un membru activ de la care să cumperi puncte) - schimbare plăcuțe de înmatriculare: aici chiar ar fi o activitate super faină, să vină jucătorul la HQ și să-i schimbi numărul de înmatriculare exact că în viața reală - efectuare ITP mașini: aici sincer nu am găsit o exemplificare destul de bună încât să o prezint dar totuși am ceva: mașinile cu ITP să aibă beneficii precum: NOS, tunning, jante, samd, viteza +10% mai mare, să le poți vinde către jucători, iar fară ITP să rămână stock fară beneficiile de mai sus. Această facțiune ar duce jocul mult mai aproape de real și ar da jucătorilor activități noi pe SA:MP față de ceea ce avem acum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoNameXDD Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 o baga shad0w zilele astea, am vorbit cu el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StatuiaTiki Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 interesant... dar sincer nu cred ca o sa se bage asa cv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimoN Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 Bugged-ul nu se va schimba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QUARESMA.EMBLEMA Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 frumos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts