Jump to content

Quest special ca pe Bugged (cu sVar)


sunkie
 Share

Recommended Posts

Salut, ca tot ma plictiseam zilele trecute, am zis sa fac un sistem de quest special exact cum e pe Bugged si sa-l prezint aici 🙂. M-am "documentat" mai intai sa vad cum sunt adaugate obiectele (noroc de un video de-al lui Tibi :D) si apoi m-am bagat pe creatie. Din ce stiu eu, Shad0w poate activa un quest cu obiecte pe server fara a fi nevoie de restart, presupun ca exista un sVar sau doua pentru asta. Nu mi-a iesit 100% ca pe Bugged deoarece am preferat sa mut td-ul cu obiecte in stanga jos, deasupra minimap-ului si textele din /quests sunt diferite :)). Atunci cand un jucator este in apropierea obiectului, acesta se va roti. Va las video de prezentare mai jos :).

 

Pentru cei care se intreaba cum am facut questul: am creat 3 sVar-uri pentru quest (aveam dinainte sistemul de sVar - identic bugged), am facut apoi variabilele care tin de quest (pozitii obiecte, progres jucator, obiectele jucatorilor etc.), am facut comanda cu care adaug obiectele: recomand aici sa va folositi de MySQL_TQueryInline deoarece ajuta mult mai mult la inserarea obiectelor din joc fara a le incarca pe toate odata - exemplu aici, am facut textdraw-ul iar apoi am facut tot ce e legat de quest: timer, salvare progres, rotire obiecte etc.

  • Like 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
43 minutes ago, StatuiaTiki said:

interesant... dar parerea mea sa nu folosesti obiectele astea deoarece la un numar mai mare de jucatori nu o sa mai functioneze asa bine...

Obiectele sunt create doar atunci cand jucatorul se afla intr-o rază de 200 metri si sunt distruse atunci cand nu mai este in rază, nu provoacă lag mare.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.