Pariorul Posted December 13, 2021 Share Posted December 13, 2021 Nickname: Pariorul Detalii: Salut! Vreau sa va întreb dacă sunteți jucatori de pariuri sportive sau măcar dacă sunteți interesați? Eu am o activitate de 4 ani in domeniul pariurilor sportive și as vrea sa ne sfătuim cu ce bilete postam și sa va arat in fiecare zi ce joc eu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian6 Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 Salut, da, practic activitatea de pariuri sportive inca de la 16 ani cand eram in liceu cu colegii mei, acum avand varsta de 23 de ani, 10 ani de experienta in activitatea asta. Daca vrei sa discutam ma poti cauta pe discord r0uNNN1k7#7356 si ne sfatuim intre noi Am la activ peste 2 milioane de lei castigati din pariuri sportive. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaviXZarraX Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 Salut, da, practic activitatea de pariuri sportive inca de la 16 ani cand eram in liceu cu colegii mei, acum avand varsta de 23 de ani, 10 ani de experienta in activitatea asta. Daca vrei sa discutam ma poti cauta pe discord r0uNNN1k7#7356 si ne sfatuim intre noi Am la activ peste 2 milioane de lei castigati din pariuri sportive. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts