irinelbro69 Posted August 1 Share Posted August 1 (edited) Salut! Ca tot a anuntat Shad0w un viitor job nou: Tow Trucker, din lipsa de ocupatie m-am gandit sa fac un concept cu jobul ideal ce ar putea fi implementat pe server. Jobul este pozitionat in Las Venturas: La acest job trebuie sa te urci intr-unul dintre camioane si primesti random un vehicul al server-ului / personal (poti primi numai vehicule care nu sunt folosite de playeri si nu sunt de job/DMV/etc.) pe care va trebui sa-l tractezi pana la garajul din Los Santos. Dupa ce livrezi vehiculul vei primi o suma de bani calculata in functie de skill si de distanta parcursa de la job pana la vehicul si apoi pana la garaj. Puteti vedea mai multe in video-ul de mai jos . Nu e cine stie ce, a durat aproximativ o ora jumatate sa-l fac (mai mult m-am "chinuit" sa pun vehiculele simetric). Astept parerile voastre! Edited August 1 by irinelbro69 titlu gresit 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snecks Posted August 2 Share Posted August 2 dai gamemode? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinelbro69 Posted August 2 Author Share Posted August 2 1 minute ago, snecks said: dai gamemode? Free nu-l dau, e munca mea de aproape un an. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts