Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cel mai mult ador Bullet-ul bineînțeles din simplul motiv că este manevrabil și este mică și rapidă.

Posted

Cel mai mult ador Bullet-ul bineînțeles din simplul motiv că este manevrabil și este mică și rapidă.

Total de acord de cat sa iau inf care merge de rupe da nu ia curbele si trebuie sa opresti masina sa faci curba fara sa o izbesti ...mai bine imi iau Bullet ...dupa cum ai zis ce masina imi place infara de alea de sus esteTURISMO!

Posted (edited)

Infernusul este o masina foarte rapida si excelenta la drifturi daca stii sa le faci, mai ales pentru viteza ei. 

Bulletul este tot una rapida, insa nu ia frumos drifturile, in schimb, ia frumos curbele.

Sultanul arata bine si are demaraj bun, insa viteza lasa de dorit. Prinde 150 km/h, mai putin cu 4 km/h decat Sabre.

Turismoul arata la fel de bine, insa pare cam de Formula 1... Dupa parerea mea nu e de oras.

Elegyul arata foarte bine, usor de manevrat, iar daca le ai cu drifturile, aceasta este cea mai buna masina.

Jesterul asa si asa, iar Cheetah la fel.

Dupa parerea mea, incearca un Elegy/Jester/Cheetah, daca nu vrei din cele de mai sus.

Edited by ReLeSs
Posted

Huntley , cheetah,stratum ,elegy,sultan .

Doar astea care-s la DS!Imi plac si masinile din epoca..dar nu exista pe server:

1.oceanic

2.helmes

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.