Jump to content

Reclamatie - Qiu - FP aiurea

LikEe

Recommended Posts

Nick-ul tau:LikE

Level-ul detinut:12

Nick-ul celui reclamat:Qiu

O descriere a situatiei:I-am spus ca vreau sa ridic Grove Street , si ca baga toti noobi in factiune (Colony) , Colony nu a reusit sa treaca testul de arme , dar tot la bagat . Apoi el mia dat uninvite cu FP . Daca nu iti convine de un player = dai fara FP . Asa a fost si cand am fost in NR , sa schimbat liderul , iar celalalt lider a vrut  sa dea wipe la rank , dar am spus ca am muncit pentru rank si m-am certat cu el . A spus ca nu ii convine de mine si ma da afara - Dar fara FP ma dat. [F4L]PoLLo la fel , a zis ca nu ii convine ca ma iau la rost cu el de ce baga playeri noobi in factiune.Am vrut sa ridic mafiile , dar vad ca nu se poate. Dar [F4L]PoLLo nu mia dat FP. => Daca nu iti convine de un player il dai afara fara FP.Inteleg ca nu am 7 zile , dar trebuia sa ma dea fara FP , ca nu ia convenit ca il stresez cu cei din factiune.Iar acum mia spus pe /wt Craig_Shilo , ca baga civili de pe strada in Grove Street , doar ca sa castige turfs.

Dovezi (poze, video, etc.):Nu am poza , dar intrebatil , nu aveam cand sa fac....

2gufxjo.png

1-Poate erai in perioada de teste..si nu ai respectat ceva din regulament. (Poate l-ai jignit spunand ca baga noobi in factiune.)

2-Nu aveai minim 7 zile in factiune..era si normal sa te demita cu FP full.

(http://bugged.ro/topic/26-grove-street-aplicatii-applications/page-24)-Citeste-ti propria aplicatie..ai aprobat faptul ca daca nu stai 1 saptamana in factiune vei fi demis cu 15/15 FP..deci mi se pare normal..

3-In celelalte factiuni te-a demis fara FP deoarece aveai vechime (mai mare de 1 sapt.)

4-Ai dovada cand baga civili de pe strada in factiune?  

5-Poza nu dovedeste mare lucru..

MadMan.

Te-am dat afara cu FP pentru ca ai incecput sa faci DM pe playeri, nu ai fost dat afara din alte motive decat DEMIS !

Si recunoaste si tu, am inceput cu AV, am continuat cu FW apoi ai inceput sa jignesti si ai primit intr-un final unvinte cu FP.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jumatate din factiune iti poate confirma ca ai facut DM si ai jignit :) .

Da cand faceai DM(pe colegi) cum era ?  lasa vrajelile, man pentru fp nu aveai 7 zile si in regulament scrie clar (daca lai citit ) ca daca nu ai 7 zile iei 20/20 fp.. Si de unde stii tu ca Grove Street recruteaza civili dupa strada ? si in cererea  ta de aplicatii la descriere tu cu gura ta ai spus ca vrei sa ajuti factiunea la warr si etc ..

+ El nu baga civili dp strada nici pt a ocupa locurile nici pentru a castiga teritorii! El ii accepta pe cei ce au level necesar pana la teste unde acolo se vede cu adevarat daca stie sa manuiasca un deagle sau o alta arma.. si sa stie regulamentul... Nu pentru turfs.. Daca ar fi asa nu ar fi factiunea plina de (sa nu jignesc) 'tampiti' care sa se certe pe /f ca nu primesc rank sau ceva de genu..

acolo la aplicatii cand ajungi la intrebarea unde trebuie aprobat ca "daca nu stai cel putin 7 zile in factiune vei fi dat afara cu fp 15/15

Like,taci din gura ca ai cedat in grove prima oara dupa o ora ca "vai cum injurati si ce urat vorbiti" cred ca ai 12 ani fortati,sau nu te lasa m*** sa citesti prostii.

Care e problema ta pe cine baga el in factiune,si cat de buni sunt ? In primul rand trebuies a fie o atmosfera placuta,asa cum era si inainte.

Testul la dgl nu il pici neaparat daca nu castigi duelu..Ca si eu am dat test dgl si nu m-a batut nimeni si tot i-am admis..conteaza si cu cine dai..

Sincer meriti FP,poate nu chiar pentru faza asta dar ai fost in 5 factiuni in 2 zile cred..Eu am fost in grove street 4 luni si tu nu reusesti sa stai intr-o factiune 2 zile.. 

Ca i-am facut noobi =))?Adevarul doare Qiu. 1.Am dat testele

2.Le-am trecut

3.Nu tia convenit de mine mai dat afara , dar trebuie fara FP.

4.Se da FP doar daca un player depune demisia si nu are 7 zile

1.Da, i-ai facut noobi (dovada e postata de qiu mai sus) .

2.Dupa ce dai testele propriu-zise, intri intr-o alta perioada de teste de 3 zile..in care liderul iti testeaza activitatea, cooperativitatea si seriozitatea, pe care tu ai dovedit ca nu le ai.

3.Te-a demis pt. ca nu nu ai respectat cateva chestii importante din regulament (cum zic colegii mei mai sus..ai facut DM, si te-ai certat cu altii).

4.Se demite cu FP daca liderul considera ca e necesar..si a fost necesar pt ca: ai facut DM, te-ai certat cu altii, jignesti pe altii, nu ai trecut de perioada de teste, nu ai 7 zile in factiune.

5. Qiu a procedat corect !

MadMan

Ala nu e motiv sa-l scoti cu FP, i-am sters FP-ul lui LiKe.

Greseala e a noastra ca nu am stabilit cniste reguli clare legate de /uninvite, or sa fie stabilite chiar astazi, sa nu mai existe neclaritati.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.