DarkApolo Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Nick-ul tau: DarkApoloLevel-ul detinut: 12Nick-ul celui reclamat: Jr.TedyO descriere a situatiei: Mi-a zis ca vrea sa cumpere 50k materiale , am dat materialele iar cand am intrat in banca pentru a face transferul a iesit de pe server. Puteti verifica daca am mai primit banii. Va rog sa se ia masuri!Dovezi (poze, video, etc.) http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/6ntsra3e1/
Cloud. Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Si de la mine o vrut sa cumpere, cand i-am zis sa chem admin imediat s-o pus AFK .
DarkApolo Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Se pare ca am avut incredere in omul nepotrivit :( ms de raspuns Could.
Shad0w Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Jr.Tedy - primeste ban 1 zi. Ti-ai primit materialele inapoi. Daca mai faci double post plangerea o sa-ti fie ignorata. Nu raspund mai repede daca postezi de 100 de ori 'raspunde cineva?'.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.