Andale Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Nick-ul tau: Alex96Level-ul detinut: 10Nick-ul celui reclamat: Jhon_Keller si Jo_BaekWooO descriere a situatiei: Eram la benzinarie, am alimentat Infernusul iar acesti 2 baieti vin la mine si Jo ma scoate din masina si urca el apoi Jhon incepe sa dea in mine fara nici un motiv. Tin sa mentionez ca nu am avut in viata mea tangete cu acest baieti, habar nu am de unde au venit si sunt de ceva vreme pe buGGed. Categoric incepatori dar sa isi vada de treaba lor si sa nu imi ruineze mie afacerile. In acel moment trebuia sa vand 2 licente si am mers pe jos pana la banca, nu asta este problema ci faptul ca se iau de mine fara nici un motiv.Dovezi (poze, video, etc.): http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/pi6req8vv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jericho Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Dovezile tale sunt insuficiente pentru a trece la sanctiuni. .t/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.