Jump to content

Reclamatie - [B2w]SeTuP - Mizerie de Lider !

Martaz.

Recommended Posts

Nick-ul tau: MARTAZEW
Level-ul detinut: 22
Nick-ul celui reclamat: [b2w]SeTuP
O descriere a situatiei: O mizerie de copil....si inca ma intreb cum poate fi un asemenea gunoi si lider si helper ?

Deci, am intrat in factiunea lui Taxi Company (de 5 zile / 19.03.2013), Am facut raport 147 comenzi (trebuiau 50), activ, etc.

La sedinta de azi, omu ne intreaba "Daca am intrat pentru el in taxi", unii au zis da/altii nu. (Eu NU, logic).

Si ce credeti ca a facut acest gunoi ?  NO SALARII / NO RANKUP !

Il acopera mereu pe celalalt copil "Manciulea" , care nu vine la sedinte (fara invoire nik), nu-i FW, nu nimic.

Deci eu numai suport asemenea.............***

Face si DM la event-uri/strica event-uri etc. (Are nush cate reclamatii pe forum)

Rog insistent, ca cei care au patit la fel ca mine, sa posteze, poate Tibi il scoate pe copilul asta din functia de Lider, si mai ales de HELPER.

Care are vreo 2/3 "Warns Lider" .....

** Nu stiu cat de corect si 'pe inteles' am scris, dar Sper sa se ia o decizie cu acest gunoi.

Ma deci am inceput sa uras sv asta din pricina playerilor ca tn de ex de unde sti tu cati ani am eu si ca is copil ma , Ce ma protejaza setup sunt prieten bun cu el este adevarat este cel mai bun prieten al meu de pe sv pot sa zic dar ce treaba ai tu daca vin sau nu la sedinta am rank 6 am ajutat playeri din factiune daca au avut nevoie si in + oricum pentru a fi multi fericiti printre care si 80 % dintre admini am sa plec de pe sv motivul l'am spsu astept sa intre niste colegi sa faca lvl sa le dau masina casa etc asa ca BUCURATE !

MARTAZEW ai merita sa nu ti se ia reclamatia in considerare pentru limbaj.

Oricum spre fericirea voastra a lasat lideru.

Cine stie poate iti da tie lider Taxi (cand no sa mai joace Tibi pe server).

N-ai cum sa te abtii cu asemenea oameni, crede-ma.

Era sa zic alta prostie de ..."lider" (Nu am nevoie de lider, stai linistit)

G00d luck.

Good luck tie, ai nevoie.

MARTAZEW     Vai samar de tine dute copile mai beleste si tu ochi nu vezi ca esti un ka... de om cauti cearta si nu-ti comvine nimic, dute date frate cu capu de asflat dar lasane pe noi aici singuri

Cand nu te-a ales pe tine atunci LIDER NEWS Reporters ai facut **** mare asa ca  veziti dreq de treaba nu te mai crede interesant ca tu nu esti decat un k... de om pe care mah ******* si il ******** in gura.

De tine nu aude lumea de bine decat de rau daca se intampla ceva tu imd din tantar faci armasar!

De asta se lasa lumea de server ca vine cate un raton ca tine si iti *** toti nervii!

Nu zic ca Setup e usa de biserica nu am treaba cu nimeni dar tu martazule esti prea detot !

MARTAZEW     Vai samar de tine dute copile mai beleste si tu ochi nu vezi ca esti un ka... de om cauti cearta si nu-ti comvine nimic, dute date frate cu capu de asflat dar lasane pe noi aici singuri

Cand nu te-a ales pe tine atunci LIDER NEWS Reporters ai facut **** mare asa ca  veziti dreq de treaba nu te mai crede interesant ca tu nu esti decat un k... de om pe care mah ******* si il ******** in gura.

De tine nu aude lumea de bine decat de rau daca se intampla ceva tu imd din tantar faci armasar!

De asta se lasa lumea de server ca vine cate un raton ca tine si iti *** toti nervii!

Pentru asta cand intri in Taxi Cab Company ai rank3 asigurat, bravo.

Nu zic ca Setup e usa de biserica nu am treaba cu nimeni dar tu martazule esti prea detot !

Tie nu am ce sa-ti spun, decat atat: http://www.vorbitiromaneste.ro/cursuri_de_limba_romana.php (Poate inveti si tu limba romana)

La 13 ani ai tai, deja eram profesor de limba romana.

Dovezi?ceva nai nmk asa si eo pot face post Lam vazut pe MARTAZEW Folosind 10 hackuri dati ban.Hateri tot hateri raman.El incearca se se distreze cu voi cateodata dar voi ce sa faceti sariti imd cu posturi.De parca castigati ceva daca ii scoate helper sau asa ceva.

Aici nu te contrazic.

Eu la 13 ani, ieseam afara...fete/fotbal/curtea scolii/viata/frumos.

Tu la 13 ani stai si rupi pc...ai facut si bube pe cur, la cat ai stat pe scaun.

ON: Dati unu T/C, pana vine domnul Tibi cu 'replyca'

Bah spartule nus stralucit la lb dar iti garantez ca esti un mare spart mai bine zis un mare raton cand aveam 13 ani nu stiai cei ala PC spartule...

Bravo , ai un os , auzi hai sati zic ceva , eu in locul lui mamica ta , te-as da pe un caine , ala nu cere prea multa mancare , nu o face de rusine pe maicata , cum faci tu ;) , Propunei lu mamica ta asta ;)

Bravo , ai un os , auzi hai sati zic ceva , eu in locul lui mamica ta , te-as da pe un caine , ala nu cere prea multa mancare , nu o face de rusine pe maicata , cum faci tu ;) , Propunei lu mamica ta asta ;)

Ba martaz tu esti complet nebun ce drq ai cu setup dute naiba de GUNOI inputit te crezi mare si tare ca faceai si tu niste eventuri amarate simon spune taci si lasa admini sa decida cu Setup si alti nu te mai baga ca un vierme(si in yakuza te dateai mare cu clanu de cacanari splendit sau splendid ori cum sunteti varza)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.