Gigii. Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Imi a zis ca imi da Turismo pe Bullet si inca 18.000.000 si el imi a dat numai 1.800.000 si a plecat Dovezi: http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/qmc54dh8j/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 @@gessy Pai tu nu te-ai uitat la suma oferita inainte sa dai /accept tradecar 100? O sa discut cu el sa-ti inapoieze suma. AricutZu nu e la prima abatere, deci stiu la ce-l duce capu, insa nici dovezile tale nu demonstreaza mare lucru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigii. Posted March 25, 2013 Author Share Posted March 25, 2013 Ai dreptate Tibi. Eu am fost prost ca nu m-am uitat la suma oferita pe ecran! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SucAAr Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Ban 3 zile pentru inselatorie :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcuzz Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Pentru ce ban??? ca nu e atent?? aja mia facut si mie unu... Sa fii atent data viitoare.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulpaul600 Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Pentru ce ban??? ca nu e atent?? aja mia facut si mie unu... Sa fii atent data viitoare.. Auzi la tine cu ce tupeu....mai bine ai sta in banca ta si sa nu mai spui nimic....ban meriti pentru inselatorie ! Asta meriti si ai face bine sa ii dai inapoi ce ai luat ca sa nu se ajunga la ban... Link to comment Share on other sites More sharing options...
albert666 Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Asta merita BAN 3 zile ca umbla cu inselatori. Sunt clare dovezile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 @@gessy: ti-au fost inapoiati 10.000.000 de catre Aricutzu, ii gasesti in banca. aricutzu vrea sa ii dai masina inapoi si el ti-o da pe a lui + 2kk, discutati pe server, e treaba voastra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.