Jump to content

Cum "incearca" corleone sa castige?

4N0n1m
 Share

Recommended Posts

654lrk.png

Dati-va cu parerea , ce-am gasit intr-un war cu Corleone..

PoLLo joaca cu s0beit, da la toti rank 4 , si ii mai si pune sa se ascunda.

Astept pareri.

Hahaha, n-am mai ras asa de bine de mult..

Pai dar nu are voie omu sa stea si sa se uite la war? normal ca sta daca voi nu sunteti in stare sa-l omorati nici cand sta, RUSINE.

Si unde joc eu cu s0bei, imi place de tine, nu am luat ban pana la lvl  26 pentru s0beit, dar am luat helper / leader. :))

Va faceti de ras.Si ai grija pe cine ameninti.

Pollo ai un lagg de more omu nu e s0b da rezolfa cu netu prin fibra de stejar ca nu se mai poate asa ;) si e adevarat ca dai la toti rank up pentru sniper da tot nu o sa castigi ls ;)

PS: pana pe la ora 12 tot ls era al nostru da tu cum s-a facut 12 hai la warr macar fii fair play si cand eram in 3 si corleone in 10 si au luat failed :-j asa ca nu te mai crede superior si mai da o data wipe la factiune ;)

Edited by MaGiCoNs

Pollo ai un lagg de more omu nu e s0b da rezolfa cu netu prin fibra de stejar ca nu se mai poate asa ;) si e adevarat ca dai la toti rank up pentru sniper da tot nu o sa castigi ls ;)

PS: pana pe la ora 12 tot ls era al nostru da tu cum s-a facut 12 hai la warr macar fii fair play si cand eram in 3 si corleone in 10 si au luat failed :-j asa ca nu te mai crede superior si mai da o data wipe la factiune ;)

Ba daca nu va convine ce calculatoare au eu zic ca puteti venii cu sponsorizari ca nu se supara nimeni...Eu zic ca acest topic nu merita decat T/C pentru ca a fost pentru +1....Ce sa zic ca de parca pentru voi nu e tot la fel sistemul de war.

Ba daca nu va convine ce calculatoare au eu zic ca puteti venii cu sponsorizari ca nu se supara nimeni...Eu zic ca acest topic nu merita decat T/C pentru ca a fost pentru +1....Ce sa zic ca de parca pentru voi nu e tot la fel sistemul de war.

N-am nevoie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.