Jump to content

Reclamatie manciulea.- Limbaj

secrettt

Recommended Posts

Nick-ul tau: Secret
Level-ul detinut: 24
Nick-ul celui reclamat: Manciulea
O descriere a situatiei: Am mers dupa el avand wanted 6,apoi incepe sa-mi zica povesti de adormit copii ca wanted-ul nu ia fot acordat corect.Nu e vina mea ca pe /wanted apare cu 6 eu mi-am facut datoria.
Dovezi (poze, video, etc.): http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimage ]/gallery/4xv9mwkq/abdd656a/

nu retrag nimica din cele spuse acaolo in prima faza te'am rugat sa vreifici pe /d deoarece Chronos mia dat w6 din gresala tu ai facut **** mare ca esti helper nush ce dupa mn esti exact cum tiam scris si in joc asa ca dati foc + fa post la factiunea din care fac parte nici macar atata nu sti 

nu retrag nimica din cele spuse acaolo in prima faza te'am rugat sa vreifici pe /d deoarece Chronos mia dat w6 din gresala tu ai facut **** mare ca esti helper nush ce dupa mn esti exact cum tiam scris si in joc asa ca dati foc + fa post la factiunea din care fac parte nici macar atata nu sti 

Ti-am zis eu ceva de helper,te bazezi pe faptul ca esti prieten cu lideru si nu patesti nimic? Eram cu raw in masina si am verificat pe "D".O sa-ti fac la factiunea din care faci parte.Aici poate am norocu sa vada tibi sau shad sa primesti un warn pe motiv limbaj fata de helper daca tot o dai pe helper,eu tie nu ti-am vorbit urat niciodata.Unde nu sunt 7 ani deacasa nu ai ce sa ceri.

daca verificai si tu pe /d sa vezi ca era adevarat ce am spus nu te jicneam dar tu faceai pe smecheru cu mine crezi ca mie mia convenit sa stau 18 min la jail din cauza ca mia dat w aiuria daca vb cu el iti spunea ca a gresit si trebuia sa imi dai clear dar tu nu , Nare decat shadow sau tibi sau care admin o fi sa imi dea si warn nu ma supar. Dar tu esti varza 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.