Lucifer Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Nick-ul tau:lucyfer17Level-ul detinut:21Nick-ul celui reclamat:JerichoO descriere a situat Eram in plina desfasurare a uni live, si mi sa cerut ce parere am despre *viciu* ca orice om de pe fata pamantului mi-am spus parerea personala *E un afk-is si e praf *. Nu stiu de cand cuvantul *praf* a ajuns sa fie o jignire, sau ceva vulgar. (Asta e parerea mea despre viciu). Dovezi (poze, video, etc.):A-ti vazut cu totii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexJones Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Ma , tu despre toti crezi casi prafi , nusi fac treaba , afk-isti , dar tu ?? Iiti mai amintesti cand am facut eu acel event de ramas bun la gsls , iar tu cu tot hitmanul ai venit si neai stricat tot de vreo 3 ori pana vati oprit ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucifer Posted March 26, 2013 Author Share Posted March 26, 2013 Ma , tu despre toti crezi casi prafi , nusi fac treaba , afk-isti , dar tu ?? Iiti mai amintesti cand am facut eu acel event de ramas bun la gsls , iar tu cu tot hitmanul ai venit si neai stricat tot de vreo 3 ori pana vati oprit ?? Esti total iesit din schma, daca vrei reclama dute fa-ti altundeva pa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jericho Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/buvenkosz/ PS: Si,ca sa intelegeti toti, inainte de a da warn-ul m-am consultat cu staff-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucifer Posted March 26, 2013 Author Share Posted March 26, 2013 http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/buvenkosz/ Pretene, mi s-a cerut parerea despre el, si mi-am spuso. Interzicetii celor de la NR sa mai intrebe *ce parere ai despre X* . ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SucAAr Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Ma , tu despre toti crezi casi prafi , nusi fac treaba , afk-isti , dar tu ?? Iiti mai amintesti cand am facut eu acel event de ramas bun la gsls , iar tu cu tot hitmanul ai venit si neai stricat tot de vreo 3 ori pana vati oprit ?? :)) In primul rand de unde stiai ca e el atata timp cat un contract se face cu /undercover ?? Sau vruiai sa te lauzi cu eventul facut de tine de ramas bun ?? Daca te lasai trebuia sa dai din bani la cei care muncesc si vor sa isi stranga si ei ceva banuti, care stau ore in sir la pizza truck sau lawn mower ( ala de imi tunzi iarba la terenurile de tenis de camp ).. si in + daca stiai ca e el ii faceai post 100% pentru ca deranja eventul. Dar daca avea contracte puteai sa ii faci cate plangeri posturi acatiste ai fi vrut tu ca nu a facut nimic incorect. Cat despre warn nu mi se pare "praf" a fi jignire.. Fiecare cu ce intelege.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucifer Posted March 26, 2013 Author Share Posted March 26, 2013 Nu ma intereseaza warn-ul, dar mi se pare penibil sa dai warn pentru cuvantul *praf* *Daca a-s injura de morti , mama , familie* etc ce ar trebui sa primesc? Ban 100 zile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 -Jignirile in locurile publice (/ad, /news, /live, etc.) se sanctioneaza cu ban 1 zi de la prima abatere, la a doua urmand un ban de 3 zile. http://bugged.ro/topic/81-regulament-server/ Sa spui cuiva ca e 'praf' il insulti, si daca o faci si pe un spatiu public, e clar. N-ai voie sa folosesti acest spatiu pentru a ataca pe altii. Administratia a procedat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.