Jump to content

Reclamati TheSpike

Deuce.

Recommended Posts

Nick-ul tau: Deuce.

Nick-ul celui reclamat:

Dovezi: Eram la war si vin cei doi "smecheri" din pd sa vada ce se intampla.Vazandu-i cu culoarea albastra am crezut ca sunt din Yakuza(da recunosc ca am tras in ei dar nu am atins pe nici unul dintre ei) si imi dau wantet 3 pt atacarea unui politist in timpul war-ului si imi pare rau ca l-am jignit facandu-l prost dar aveam nervi va rog sa ma scuzati.

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/5240l9xjn/

Salut, dupa ce ca ma injuri mai ai curaj sa faci si post?

Ai tras ti-am dat wanted 3 cop atack si nu am tras in tine, nici dupa cele 3 somatii. Cred ca cei din yakuza sau un hitman..

Si in ultimu rand unde scrie ca n-am voie la war?

P.S: Fa-mi recalamatia la FBI, oricum nu am gresit cu nimic.

In primul rand daca m-ar fi omorat un yakuza sau hitman nu as fi ajuns la jail si erai in zona de war puteai sa astepti dupa war daca chiar tineai neaparat sa-mi dai wanted si intreabati coechipieri si vezi daca ai voie sa ma arestezi la war sa vezi ca am dreptate.

Macar daca te-as fi impuscat as fi inteles, dar nici macar nu tte-am atins.(mai usor cu wantedu)

Toti cand omoara / injura fara motiv, vin cu scuza.. Dupa ce ca m-ai omorat / injurat mai ai si curaj sa faci post ?? Daca te omora / injura aiurea asa din senin sunt sigur ca faceai ss.

A deci tot vina mea e ca m-am dus la ar sau care e faza?

TheSpike ....nu cred ca Deuce greseste ai mai facut asa cu mine ! Eram pe autostrada LS-LV si mergeam pe banda mea tu de acolo , vi pe contra sens te izbesti si dupa 5 se am wanted 3 de ce? Ca esti tu smecher?

TheSpike ....nu cred ca Deuce greseste ai mai facut asa cu mine ! Eram pe autostrada LS-LV si mergeam pe banda mea tu de acolo , vi pe contra sens te izbesti si dupa 5 se am wanted 3 de ce? Ca esti tu smecher?

Faci postu pentru +1?

Vino cu dovezi sau recalmama la factiune, te asigur ca nu acord wanted aiurea.

Faci postu pentru +1?

Vino cu dovezi sau recalmama la factiune, te asigur ca nu acord wanted aiurea.

Auzi la tine!! Mai si zici minciuni si nu fac post pentru 1+ ca nu ma intereseaza vreau ca cei ca tine SA NU FIE IN PD sau alta FACTIUNE ....

Auzi la tine!! Mai si zici minciuni si nu fac post pentru 1+ ca nu ma intereseaza vreau ca cei ca tine SA NU FIE IN PD sau alta FACTIUNE ....

Bai prietene, daca vrei sa ma reclami fami post la factiunea FBI nu aici, numai comenta fara dovezi.

Eu spun ca e T.C pentru ca nu ai postat unde trebuia si am procedat si corect, te asigur.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.