Jump to content
IP-ul serverului a fost modificat. Adaugati blue.bugged.ro in clientul SA:MP.

Casa Pariurilor [CNZ]Bogdanx


BogdanCNZ

Recommended Posts

Gata inchid toate topicurile facut de mine si deschid iar unul tot cu acest titlu Casa Pariurilor [CNZ]Bogdanx,inchid deoarece vreau sa ma apuc din nou si sa fie un topic curat nu ca si aici cearta pe el ca nu e chat asa ca ... pe celalant cine crede ca e fake ... etc sa nu mai coment ... degeaba ... sa nu parieze si atata ... ca nu eu pierd ,ci voi ... akolo voi dori numai jucatori care chiar pariaza ca si la turbofin nu sa vb cum face faraonu.


Link to comment
Share on other sites

E fake .

E fake .. :))) nu e adevarat esti ofticat ca nu tiam cumparat casa de pe vinewood atunci :))

 

Vedeti si dvs. ma refer la cei de pe bugged ce invidie poate avea omul ... el mia dat sms dak vr casa lui de pe vw si infernus si eu iam zis ca vb mai tarziu .. dupa nu am mai cumpart nimic decat un sultan din ds si iam zis si cica la el "no lasa ca ma razbun eu",iar eu iam zis ofticosule "saracie" :)

Link to comment
Share on other sites

Tu mi-ai zis ca am facut banii pe bugged cu smecherii ca am luat infernus pe 1$ te oftici ca ai un amarat de sultan si 0 cash in banca . :* S@LKF?Nu iti permiti sa faci eventu asta nu vezi ca nimeni nu s-a inscris ca stie ca e fake  :( . Acum sa nu te superi poate intr-o zi o sa ai si tu ceva cash in banca sa faci un event .Am dat ad ca vand casa VW si tu mi-ai dat sms ca imi dai 600kk eu am zis 550kk ca nu am vazut ca ai zis 600kk si dupa ai zis lasa ca nu mai vreau si tu REPET ai un sultan si 1kk in banca . Dc mi-ai dat sms ca , cumperi tu casa pe VW cand nu ai banii .Acum vrei sa parieze lumea si tu crezi ca nu o sa castige nimeni si o sa iti faci tu bani :)) . Ma lasi :-j . Am zis eu ca ma razbun ma ? Nu vezi ce patetic esti ?

Link to comment
Share on other sites

:))) ce ma tu incurci cv si te faci de ras frate... eu cu tn nu am vb o vb frate banii nu e adv cu tn nici frateto nu sta de vorba taci si nu te mai baga dak nu vr ban pe forumbanii se fac prin /jobscica eu fac bani prin smecheri banii se obtin prin /jobs si afaceri ... poate tu ai facut asa pe Rares.boss cn la inselat oare ???? tu iai zis sa dea /transfer id tau 10kk tia facut reclamatie pe forum baiatule ... el face ce a zis si cica eu fac :) ... iar tu dak vei paria nici nu te iau inseama ... pe ceilanti ii iau ca nu fac prosti ca tn ceilanti dak nu doresc nu mai vb degeaba

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.