Jump to content
IP-ul serverului a fost modificat. Adaugati blue.bugged.ro in clientul SA:MP.

Tutorial cum pot face parte din Staff.


Lucifer
 Share

Recommended Posts

E frumos ce ai scris si interesant, dar parera mea chiar daca nu conteaza pentru voi ca nu e chiar asa ce zici tu acolo mai sunt si alti factori care influenteaza atunci cand se da un lider sau un helper si nu cred ca aveti curaj sa negati asta ar fi o mare iprocrizie.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Sunt sigur ca stiti tot ce se misca, orice player e constient ca in spatele imaginii cu serverul de sa:mp este un fisier unde se stocheaza majoritatea lucrurilor despre un player, alegerile sunt gandite ca la sah, si da, influenteaza mult ce ai zis, Lucyfer.

Link to comment
Share on other sites

De parca se tine cont de asa ceva 

citez : "Sa ai un limbaj impecabil fara arogante pe forum gen 'Sal pa' / 'S@L" ... creatorul acestor inculturi e Helper mai nou ! Si se stie cine e

Admin folosind cheats si alte prostii din astea !

 

Fara suparare Lucifer dar " Modelativa si conformativa " se scriu folosind cratima

 

Si mai scutiti-ma cu postarile gen "bun tutorial" sau alte pupincurisme din astea , ca nu primiti helper / lider de sunteti compatibili cu ce scrie aici , va asigur eu

Edited by -kLaX-
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.