Jump to content

Am postat ticket, nu mai am acces la el,User Panel e blocat cu parola+Niciun admin nu-si da silinta sa rezolve problema spargerii contului SaiNTS


SaiNTS

Recommended Posts

SaiNTS a fost spart,niciun admin nu se ocupa de ticket-ul meu de pe User Panel,niciun semn de viata,vreau Ban ptr. acest cont pe motiv ca a fost spart[cred ca am intrat pe un alt server inregistrandu-ma cu aceeasi parola],si email-ul a fost schimbat si nici la User Panel numai am acces de 10 min,parola a fost schimbata,si email-ul pe numele: [email protected] . Ultimul SS al acestui cont,nu l-am facut publicat[l-am dat si in ticket] : http://imgur.com/pJDMXgj , daca va pasa de utilizatorii care respecta bugged.ro,bagati-i si pe ei in seama ,in caz de a dat nabul acela Edit [referitor la cel care a spart contul] ticketul complet e acesta: http://imgur.com/VBRHzB8 .Mentionez ca am schimbat parola de pe acest forum (care era aceeasi)in caz ca doreste si Acela care a spart sa il preia,nu se poate... Am avut si prieteni , pot sa clarific si am dovezi ca imi apartine acest cont [tin minte ultimele mele conflicte care nu au fost publicate pe forum], puteti sa ma intrebati despre orice .


 

Alte 3 poze dintre cele care nu au fost publicate niciodata :) : http://imgur.com/hGf...5fTLA,6brIvWM#2 sau http://imgur.com/1WUzdGd,LmWeNZq

 

,pe restul nu le mai public ca sa am dovezi confidentiale in caz de ceva .

@Shad0w / @Tibi

Am facut si post in probleme forum,dar vad ca nu se ocupa niciun admin de mine!Ala poate official sa imi intre in cont[alea 24h au expirat]!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.