bLooD:X Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Nick-ul tau:bloodLevel-ul detinut:17Nick-ul celui reclamat:PollopO descriere a situatiei: Deci am reclamat iar eu cand am reclamat am zis corleone pt ca juma din ei au asistat , el nu si'a dat interesul NORMAL ca membrii lui sa nu pateasca nimic ,dar uitati acest video si spuneti ca membrii lui nu meritau DEMITERE.Dovezi (poze, video, etc.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossi Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Pai spune ce se intampla in acel video ca eu sunt mai incult si nu inteleg. Tu te referi ca te calca un membru CORLEONE nu? Daca tu asta crezi te inseli, pentru ca ala este HITMEN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KNUTZ Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Daca ala e "hitmen" eu ma las de joc Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLooD:X Posted March 28, 2013 Author Share Posted March 28, 2013 Tu vezi in acel video Hitman? Te rog frumos cumpara'ti ochelari. In acel video se vede clar ce se intampla nu o da in stramba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elys2 Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 DB e interzis ... In war nu mai este permis ,Shad0w a vazut bn noul sistem. este bun acum dar ar trb sa nu mai lase playeri pe cladiri ci sa fie war ca in fostul War-Zone (30vs30) nu 10 pe case si 2 jos.. asta nu mai e Win calumea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Si Drive-by-ul (DB-ul) e tot death match, deci nu avea de unde sa stie ca e interzis DB-ul la war pentru ca nu exista momentan un regulament cu privire la WAR, se poate face DM prin orice mijloace. Pana la stabiliarea unui regulament, nici Pollop, nici [F4L]PoLLo nu au gresit cu nimic. Dupa ce o sa apara regulamentul, orice incalcare a lui se sanctioneaza conform sanctiunii prevazute in el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.