Jump to content

Reclamatie Pollo - Nu da FW membriilor .

bLooD:X

Recommended Posts

Nick-ul tau:blood
Level-ul detinut:17
Nick-ul celui reclamat:Pollop
O descriere a situatiei: Deci am reclamat iar eu cand am reclamat am zis corleone pt ca juma din ei au asistat , el nu si'a dat interesul NORMAL ca membrii lui sa nu pateasca nimic ,dar uitati acest video si spuneti ca membrii lui nu meritau DEMITERE.
Dovezi (poze, video, etc.) 

Pai spune ce se intampla in acel video ca eu sunt mai incult si nu inteleg. Tu te referi ca te calca un membru CORLEONE nu? Daca tu asta crezi te inseli, pentru ca ala este HITMEN.

DB e interzis ... In war nu mai este permis ,Shad0w a vazut bn  noul sistem. este bun acum dar ar trb sa nu mai lase playeri pe cladiri ci sa fie war ca in fostul War-Zone (30vs30) nu 10 pe case si 2 jos.. asta nu mai e Win calumea... 

Si Drive-by-ul (DB-ul) e tot death match, deci nu avea de unde sa stie ca e interzis DB-ul la war pentru ca nu exista momentan un regulament cu privire la WAR, se poate face DM prin orice mijloace. Pana la stabiliarea unui regulament, nici Pollop, nici  [F4L]PoLLo nu au gresit cu nimic.

Dupa ce o sa apara regulamentul, orice incalcare a lui se sanctioneaza conform sanctiunii prevazute in el.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.