Jump to content

Cerere - StefanZEW - Avatar

Recommended Posts

Nick: StefanZEW

Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar.

Stock(obligatoriu):http://imgur.com/qtEG2eF

Text: StefanZEW

Detalii: Cel mai frumos avatar primeste 500k - 1kk.

Detalii despre text: Sa fie frumos si potrivit.

schimba stock-ul , mai mult de un text nu putem sa-i facem , poate si un efect da iese urat..

@@MirceA@@SixPacks.@@Giu@ Eu vroiam pe accest stuck merci Giu si Mircea, mai astept cateva. Si daca aveti un stuck mai bun pe care puteti lucra bine, poteti sa postati imaginea. Dar sa fie asemanator.

m716F7P.jpg

Am mai facut una :)

Oricum, o sa-ti caut eu un stock si o sa lucrez pe el. O sa mai dau edit aici daca mai am altele :D

Frate pun si astia niste stock-uri zici ca au gusturi de 3 ani...Nu imi dau seama ce-o fii in capu lor ca e plin internetu de stock`uri.

Lol frate daca nu stii sa lucrezi cu un stock ,nu te mai crede designer,esti un putoi(unborn2)esti retardat,sixpack nu o sa ai tu six packs in viata ta de moroi obosit.Ceri numai banii si +1 PE CREATII DE c**** ,JEGU NABII.mORI MA!!!

Edited by PetricaMatuStoian
  • Upvote 1

Lol frate daca nu stii sa lucrezi cu un stock ,nu te mai crede designer,esti un putoi(unborn2)esti retardat,sixpack nu o sa ai tu six packs in viata ta de moroi obosit.Ceri numai banii si +1 PE CREATII DE c**** ,JEGU NABII.mORI MA!!!

Esti mortal =)) + ca ai si dreptate :))) +1000 din partea mea :))

Edited by azeSan

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.