Jump to content

De ce imi da eroare asta? :(

ShoOoT
 Share

Go to solution Solved by Justin.Capone,

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eu zic sa reinstalezi microsoft visual c++ ori reinstaleaza samp sau daca nu merge nici asa reinstaleaza tot gta sa , sigur nu va trebuie sa reinstalezi windows pentru problema asta, stiu ca am avut si eu eroarea si am reinstalat gta, dar poti incerca si cu reinstall samp sau reinstall microsoft visual c++

@FireRuleZ4  Nu merge .. :( Am facut exact ce ai zis tu si tot asa zice .. 0Aa2Sb4.png

..Cam cat dureaza sa reinstalez windows?Cum fac asta?Exista vreo modalitate sa nu se stearga ce am in Laptop? :((

@MARIO123456

@kZk.

@wygo

@

@Danyel.

@

@@Tibi

@

@@Jeleu

Oricineee :(((

• Solution

Auăleu să moară ce am mai scump, dacă nu e domeniul vostru NU POSTAŢI SFATURI DE RAHAT.

Instalează:

- Microsoft Net Framework 4.0

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=17851 ) 

- Microsoft Redistributable 2010  (dacă ai sistem de operare de x32/x86 biţi http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555 şi dacă ai de x64 biţi: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=14632)

O să meargă acum.

Daca nu merge cu reinstall samp fara suparare..trebuie restart windows..bafta

Singura solutie e sa reinstalezi windows-ul , alta nu vad :|

Reinstaleaza windowsul , si pastraza-ti ce-ai mai important pe stick cd dvd ce ai tu

Reinstall windows. 

ba oameni voi sunteti nebuni ? cum sa trebuiasca sa reinstalezi windowsul pentru o eroare banala ca asta ?

updateaza Microsoft Visual C+++ , da e putin dubios , pana acu ti-a mai dat eroarea aia ?@@ShoOoT

@IMakeTheRules

Nu frate pana acum nu .. Mi-a facut cineva o interfata pentru game ..Am pus-o,am intrat in game,a mers,si cand am reincercat sa intru nu a mai mers ....Am reinstalat si sa-mp/GTA..Nimic . Acum sa incerc ce zice Justinian,ca abia acum am ajuns acasa .

@ Frate am facut exact ce mi-ai zis tu ..De la "a la z" si aceeasi eroare o da .. :((((

Ma poti ajuta intr-un fel ceva te rog din inima .. Sau poate daca ai timp sa mi-l faci tu cu Team cu ceva oricee .. :((

@IMakeTheRules

Nu frate pana acum nu .. Mi-a facut cineva o interfata pentru game ..Am pus-o,am intrat in game,a mers,si cand am reincercat sa intru nu a mai mers ....Am reinstalat si sa-mp/GTA..Nimic . Acum sa incerc ce zice Justinian,ca abia acum am ajuns acasa .

@ Frate am facut exact ce mi-ai zis tu ..De la "a la z" si aceeasi eroare o da .. :((((

Ma poti ajuta intr-un fel ceva te rog din inima .. Sau poate daca ai timp sa mi-l faci tu cu Team cu ceva oricee .. :((

ai incercat sa restartezi pc'ul?=]]

@FireRuleZ4  Nu merge .. :( Am facut exact ce ai zis tu si tot asa zice .. 0Aa2Sb4.png

..Cam cat dureaza sa reinstalez windows?Cum fac asta?Exista vreo modalitate sa nu se stearga ce am in Laptop? :((

@MARIO123456

@kZk.

@wygo

@@RIPZOR

@Danyel.

@

@@Tibi

@

@@Jeleu

Oricineee :(((

Fii atent. 

Ma gandesc ca tu windows-ul il ai instalat pe partitia Local Disk [C] asa e? Deci ceea ce e mai important muti in Local Disk [D], iar cand reinstalezi windows-ul nu dai restart la tot laptopu' dai restart doar la partitia cu windows-ul Local Disk [C].

Depine ce windows iti bagi.

As putea sa te indrum sa repartitionezi hardul fara instalarea Windowsului, dar nu stiu daca intelegi. Mai bine reinstaleaza Windows-ul si fa minim 2 partitii (50 GB la C:, partitie pe care va fi Windows-ul), iar restul le faci cum vrei tu. Dupa aceea, instalezi GTA-ul pe o alta partitie decat pe C; si probabil va merge.

De asemenea, lumea de mai sus ti-au dat versiuni de C++ care-s preinstalate in acest Windows (2010 si 2012), dar ai putea incerca prin instalarea variantelor 2005 si 2008 (intrucat e un joc vechi, iar daca era de la un vreun mod anume, se inchidea altfel):

2008

2005

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.