Jump to content
IP-ul serverului a fost modificat. Adaugati blue.bugged.ro in clientul SA:MP.

Lozul cel mare


Pose

Recommended Posts

Buna ziua bugged accest topic este unul de ajutor pentru plaiery cu level mic si va rog sa i-l tratati ca atare sunt destule topicuri inutile la discuti generale si este foarte mult spam va voi spune despre ce este vorba toti plaiery cu level cuprinse intre 3-10 vor beneficia de dreptul de a putea posta aici eu le voi face cadou fiecaruia cate o masina model de postare:

Nickname:

Level:

Poza /stats:

 

In fiecare saptamana voi face diferitor plaiery cadouri care sa ii ajute pentru a continua sa joace pe accesta comunitate si sa le aratam ca noua ne pasa de ei cu toate ca nu ii cunoastem ei sunt plaiery care ajuta serverul prin faptul ca sunt fideli dar n-au stiut de unde sa poata cere ajutor acum pot sa mi-l ceara.Daca va placut ideea mea aveti in dreapta butonul +1 apasatil si va rog dati mai departe topicul

In special le vom oferi sansa tuturor sa aiba o masina personala pe accest server.

Link to comment
Share on other sites

[CNZ]Bogdanx

e un player care are ceva banii dar vrea sa si cerseasca pentru ca nu are chiar foarte multii sa nu-i datii vreo masina il cheama [CNZ]Bogdan pe samp , a facut si el un cont sa ia o masina .

Daca vrei sa sti e contul la un prieten de al meu si el nu are forum si iam facut eu .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.