Jump to content
IP-ul serverului a fost modificat. Adaugati blue.bugged.ro in clientul SA:MP.

Deliric & Silent Strike - Ambrozie


DarkNightCrazy
 Share

Recommended Posts

Ce melodie ... nu are nici un ritm nimic, muzica e facuta sa te simti relaxat, sa intelegi si tu ceva, daca vreau lectii de viata si mai stiu eu ce aiureli canta asta citesc o carte sau ceva mai destept, nu va inteleg de ce indragiti atat de mult rap-ul?? Majoritatea care canta fac melodii despre cat de "smecheri" sunt ei la microfon, cat de mult s-au drogat la viata lor si cate ilegalitati au mai facut ei.. nu inteleg ce puteti vedea la astfel de oameni si mai scriu unii pe youtube la comentarii RESPECT .. pentru ce il respecti frate? respecta parintii , prietenii si oamenii care te-au ajutat in viata, tu nu cunosti omul ala, nu ti-a adus nici un folos vreodata si il respecti ?!? Cum a ajuns lumea..

 

PS: Nu sunt manelist sau mai stiu eu .. ascult orice muzica suna bine (manele,house,rap,etc..) dar melodia asta chiar nu ma atrage, ascult bug mafia etc.. nu orice rapar sarantoc care are o calitate audio de zici ca a inregistrat cu telefonul .

Link to comment
Share on other sites

Ok, intelege mesajul dintr-o manea sau ceva atunci .. :)

Nu nu intelegi, nu vreau sa inteleg nu c**** de mesaj ! Daca vreau lectii despre viata imi intreb parintii , ma documentez singur, nu vreau sa aud lectii de viata sau mesaje de la un sarantoc drogat .. Si am specificat ca nu sunt manelist distrus.. ascult orice fel de muzica

Link to comment
Share on other sites

Ok esti distrus de manele :) acel "sarantoc drogat" este de 10000000000 ori mai citit de cat tine ..

De acord cu tine :) Acela care canta Rap este mai citit ca el de 1 milion de ori si plus Respectu este ca el a muncit sa ajunga undeva nu ca tine te joci cu puta-n "tarna" si astepti bani de la parinti,el munceste ca sa se intretina,aceea este meseria lui de zi cu zi :) si in plus rapp-ul nu-i facut pentru toti manelarii.

Putin inteleg mesajul unei piese,si asa va ramane mereu!

 

Un scurt EDIT: Crezi ca-i usor ce fac ei?

Dute si incearca sa canti,cum canta ei. :)

Edited by DarkNightCrazy
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.