Jump to content

Tutorial Interface Editor.


Facker28
 Share

Recommended Posts

Salut! Probabil nu multi stiu sa-si faca un InterfaceEditor (sa mute pozitiile banilor, HP-ului, Armurii, culorile lor, etc.) asa ca m-am gandit sa fac un tutorial despre asta.

 

Sa incepem!

 • Da-ti click pe aici pentru a descarca Interface Editor (IEV) 11.
   
 • Dezarhivati arhiva. Cand terminati, intrati in IEV 11.
   
 • Bun, va va aparea o fereastra noua cu o imagine in ea si toate facilitatile (Armura, viata, oxygen, bani, Wanted, etc.).
   
 • Dati click stanga pe ce vreti sa mutati si tine-ti click-ul pana il duceti unde vreti. Ca sa ii schimbati culorea elementului dati click pe el si, in dreapta, va aparea un fel de meniu. Acolo se afla un patratel cu o anumita culoare. Da-ti click acolo si schimbati culoarea in care vreti dvs.! Daca nu gasiti o anumita culoare, da-ti click din lista pe Custom si cautati-o acolo. 
   
 • Cand terminati da-ti click pe Save (Click pentru a vedea imaginea cu el). Save se afla in josul aplicatiei. Dupa salvare dati X, apoi YES.
   
 • Foarte bine! Acum ai ajuns in momentul adaugarii Interface Editor-ului in San Andreas. Selectezi InterfaceEditor.ini si .asi (pe ambele) apoi CTRL + C (Copy) si le copiati in folderul principal al jocului (unde se afla si launcherul samp.exe, gta_sa.exe, s.a.m.d.)
   
 • Acum intrii in joc si vei vedea schimbarile! 

__________________________________________________________________________________

 

Cum sa faci un Interface Editor (Adaugarea textului)

Un text se poate adauga foarte usor (numele tau, factiunea ta, etc... ce vrei tu) insa nu incurajez asa ceva pentru cei care joaca si San Andreas Single Player.

De ce nu ii incurajez sa faca asa ceva cei care joaca San Andreas Single Player? Pai, ati vazut probabil ceasul acela "default" pus cand intrati in program. Eh, acel ceas este functional DOAR IN SAN ANDREAS SINGLE PLAYER. Pentru a va scrie numele / factiunea, etc. va trebui neaparat sa "stricati" ceasul. Cine nu joaca, nu va avea nici o problema, insa daca va juca sa scoata InterfaceEditor-ul inainte sa intre in San Andreas Single Player pentru a nu avea nici o problema cu ora din Single Player.

 

Sa incepem "Cum sa-ti adaugi numele / factiunea, s.a.m.d. pe ecran"

 • Deschideti Interface Editor (IEV) 11.
   
 • Apasati CTRL + O (in caz ca aveti deja un Interface Editor) si cautati InterfaceEditor-ul deja avut. - Daca nu aveti, pur si simplu dati pe NEW / Continuati pe cel din "tutorialul anterior" (culorile, pozitia, etc.).
   
 • Dati click stanga pe ceasul de sus dreapta (ceasul din Single Player). Tineti-l cu click stanga si "trageti-l" unde doriti dvs. sa va apara textul. Acum, in dreapta aplicatiei au aparut mai multe optiuni printre care si una "%02d:%02d". In locul ei scrieti textul care doriti sa va apara. - Cine are un text mai lung sa-si traga, in caz ca textul este intr-o extrema a ecranului (stanga / dreapta), mai asa "ceasul cu text".
   
 • Salvati totul ca in tutorialul de mai sus, X si YES, apoi puneti Interface Editor-ul refacut in folderul principal al jocului GTA San Andreas (Multi Player).

 

Atentie: Doar la elementele: HP, bani, Wanted, Textul din Single Player cu zona in care sunteti, bara de altitudine cand aveti parasuta / sunteti intr-un avion sau elicopter puteti schimba culoarea!

Atentie: Schimbarile culorilor nu se vad in IEV 11, insa se vad in joc fara nici o problema!

Atentie: Inainte sa puneti InterfaceEditor in folderul cu jocul, inchideti San Andreas MultiPlayer-ul sau San Andreas-ul CU TOTUL!

 

Sper ca v-am ajutat cu acest tutorial! Daca nu va descurcati, imi trimiteti un Private Message si eu va voi raspunde cu cea mai mare placere!

Daca am omis ceva va rog sa-mi trimiteti un Private Message! Va multumesc!

De asemenea, daca credeti ca merit, imi puteti da si un "+" pentru a ma "rasplati". DOAR DACA DORITI! 

O Poza: http://imgur.com/tdTxHT7

Edited by FuckerOfficial
 • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.