Jump to content

Maşina fantomă


Tibi
 Share

Recommended Posts

Subiectul video-ului: O masina care nu se vede.

O scurta prezentare: Aparuse un bug vizual la un infernus (nu se vedea deloc masina) si am zis sa profitam de ocazie si ne-am distrat putin. Nu facem chestii de genul de obicei, este o ocazie unica si trebuie tratata ca atare. Daca pe viitor vedeti masini de genul va rugam sa dati /report in joc pentru a rezolva problema.

Link catre filmulet:

  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

Frumos, dar e un bug sau ...?

Acest bug vizual apare doar in situatia in care o masina este spawnata intr-un anumit loc, ceea ce un jucator normal nu are posibilitatea sa faca, deci nu pot fii sanse de abuz.

Link to comment
Share on other sites

Se vede de la o posta ca e caterinca pe /a, nu inteleg de ce dramatizati atat o gluma. Si pe server primesc o groaza de SMS-uri cu "se vinde serverul?:| ca am vazut in video ca asa ziceati". Nu, nu se vinde nimic, erau doar niste glume amarate. Daca era ceva serios credeti ca aparea intr-un video facut la caterinca?

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.