Jump to content

Bugged.ro -> Povestea caracterelor


Pitiq
 Share

Recommended Posts

Aici va puteti posta o poveste fictiva a caracterelor. Incep eu:

 

Intr-o zii ploioasa de vineri, s-a nascut micul Frederick. Familia sa nu avea o situatie materiala foarte buna, asa ca Frederick, de la varsta de 10 ani a trebuit sa ii ajute cu ferma. Intr-o zii, tatal sau a castigat la LOTO, mutandu-se de la ferma in orasul San Fierro. In cartier, Frederick se intelegea cu toti, pana la varsta de 15 ani, cand in cartier s-a mutat Mathiew. Cum Frederick era scund, ii se zicea Pitiq. Ok, sa continuam. Pitiq s-a certat cu Mathiew, dupa care au sarit la bataie. Frederick, nu stia ca tatal lui Mathiew era un interlop renumit. Tatal lui Pitiq, recent se alatura-se unei bande de mafioti chinezi. Cand a auzit de conflictul lor, tatal lui Pitiq l-a omorat pe Mathiew, aruncadu-i cadavrul in apa. Cativa ani mai tarziu, tatal lui Mathiew a aflat cine era de vina, si a vrut sa se razbune pe Pitiq. Intre timp, Pitiq s-a alaturat unei "Brigazi". Foarmata din niste tipi periculosi si buni la bataie.

 Tatal lu Mathiew, s-a dus si a vrut sa il omoare, dar, din senin apare Jack caruia i se mai spunea si CTC, care il ataca pe tatal lui Mathiew, lovindu-l mortal in cap.

Acum, Pitiq s-a alaturat unei mafii si este unul dintre cei mai temuti mafioti din toate cele 3 orase.

Astept pareri despre poveste ;d. Puteti posta si voi.

 

Link to comment
Share on other sites

Teletin „ GoodKilla. ” Florin ( Joined:19.01.2013 ) a fost unul din cei mai faimoși gangsteri de pe Bugged din anii 2013 - ∞ . Fiu al unei familii de imigranți români din zona Brașovului , GoodKilla. a dominat lumea interlopă din Brașov , ajungând conducătorul unei mari rețele de crimă organizată („The Rifa”), obținându-și veniturile din afaceri de jocuri de noroc ilegale, din rețele de bordeluri, iar în anii regimului Prohibiției în SUA, din trafic ilegal de băuturi alcoolice, la care se adăuga extorcarea de bani sub forma taxelor de protecție . Până astăzi numele său se leagă de noțiunea de spălare a banilorGoodKilla. camuflându-și sursele încasărilor sale, prin unele afaceri aparent banale ca spălătorii, vânzare de mobilă veche și antichități,spargeri de cont , etc., pe care le prezenta ca fiind ocupația sa oficială.

Deși a reușit multă vreme să se sustragă justiției și să nu fie niciodată găsit vinovat pentru crimele violente comise de «sindicatul crimei » pe care l-a condus, cariera sa de gangster s-a încheiat de fapt în 16 octombie 2013 când Shad0w l-a banat și a pus capăt acestor ilegalități. A petrecut în continuare mai multe zile sub forma de un alt nume , fiind sclav pentru a deveni din nou un rege .Acest BANNED a fost cel mai urât moment din viața lui .

GoodKilla. a devenit un simbol al gangsterismului de pe Bugged .

 

@ - parere? :>

Link to comment
Share on other sites

Pe data de 30.01.2013 cunoscutul mafiot gessy sa mutat din orasul Liberty in orasul Los Santos, acolo avand 2 prieteni de ai lui Albert si Jackie . Acesti 2 oameni erau mai bogati. Eu abia ajuns in Los Santos nu stiam cum sa fac afaceri, nu cunoasteam multa lume. Intr-o zi l-am sunat pe Jackie find cel mai bun prieten al meu sa imi spuna cum sa fac afaceri sa ajung ca el si ca Albert. Atunci eu m-am interesat de un loc de munca, ajungand acolo am vorbit cu patronul de acolo si ii am zis ca am experienta necesara pentru a lucra in acest domeniu. Zis si facut, a doua zi de dimineata imi am inceput serviciul pe tir. Peste cam o saptamana de mers cu tirul am astrans bani necesarii pentru a cumpara masina chevrolet impala (Sabre). Dupa aceea avand masina, m-am inscris in tot felul de event-uri, curse de masini etc. Prima mea cursa a fost una foarte grea. Am pierdut o suma de bani, pana cand Albert si Jackie imi au zis cate ceva de curse cum sa le castig. Dupa aceea am pus actele masini mele intro cursa, atunci am castigat si acel om cu care am facut race pentru a pierdut totii bani la cursa aia a pus lumea interlopa si hitmani pe mine. Eu speriat ca nu stiam cum sa ma ascund am apelat la Jackie, am fugit amandoi in Las Venturas si ne-am ascuns pe acolo. Dupa vreo 1 luna Jackie sa dus in Los Santos pana la Albert sa vorbeasca de o masina radida. Auzind lumea interlopa de Jackie sau dus dupa el, Jackie a reusit cu greu sa scape de ei si venind iar in Las Venturas Jackie isi a schimbat identitatea in Rata. Rata intrand in cea mai cunoscuta mafie din LV zis Yakuza, cu ajutorul celorlalti mafioti a reusit sa ii omoare pe totii interlopi din LS. Atunci eu putand veni din nou in LS m-am apucat iar de munca pe tir. Ceva vreme mai tarziu au venit si prieteni mei din Liberty city: H00P si mihai_mihai1123. Ne-am astrans totii in casa lui Albert, eu, Rata, Albert, H00P si Mihai. Si am stat de vorba de afaceri. Si dupa 2 luni de afaceri am ajuns cei mai cunoscuti din LV si LS. Ceilalti oameni si politia invidiosi pe mine au adus dovezi ca eu fiind acuzat de tentativa de vanzare de droguri, atunci m-au dus la inchisoare din Liberty si m-au arestat pe o perioada de 25 de ani, cu ajutorul unui avoca am scapat cu 10 ani de inchisoare. Dupa 5 zile prietenii mei au venit dupa mine si au reusit sa ma scoata din inchisoare. Eu atunci imi am schimbat numele in Gigi. Politia a inebunit ca nu m-au mai gasit . Atunci am revenit in LS si am intrat in tot felul de mafii luptanduma cu mafiile rivale.

In prezent sunt agent special la f.b.i .

............................................................................................

Edited by Gigii
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.