G.Darius Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Am cateva intrebarii pentru voi. Ce inseamna Faction warn si de ce iti da FW (Adica motiv) Warn in cat timp expira ? Faction warn in cat timp expira ?Faction punish in cat timp expira si ce inseamna :) Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristicaua Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 (edited) 1.Un lider iti da FW daca faci DM,injuri si incalci regulamentul 2.Warn-ul nu expira.El iti trece daca cumperi cont premiu. 3.FW iti expira daca dovedesti un comportament exemplar si liderul crede ca meriti sa nu mai ai FW 4.FP inseamna 20 de ore fara factiune.La fiecare pay-day iti trece un FP.Primesti 20 FP daca nu stai 7 zile in factiune in care ai fost acceptat Edited March 31, 2013 by Cristicaua Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Darius Posted March 31, 2013 Author Share Posted March 31, 2013 Uitasem sa intreb daca ai warn 3/3 cat timp iti da ban ? daca iti da 2,3 zile dupa ce vei fi debanat, vei mai avea warns 3/3 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciu Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Iei ban 2 zile daca ai warn 3/3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Darius Posted March 31, 2013 Author Share Posted March 31, 2013 Viciu, si dupa ce vei fi debanat vei mai avea tot 3/3 warns ? sau vei avea 0 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alynush02 Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Nu Dupa Ce o sa fii debanat O sa ai 0/3 warns Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Darius Posted April 1, 2013 Author Share Posted April 1, 2013 Imi spunetii va rog un program de filmat in samp ? Nu am pc foarte bun, as dorii un program de filmat mai slab, dar sa filmeze bine si sa nu provoace lag, sacadat, Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alynush02 Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Fraps(Iti trebuie ceva performanta pentru Fraps) , HyperCam (2, 3,4), CamStudio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Darius Posted April 3, 2013 Author Share Posted April 3, 2013 Am o problema, si o postez si aici, cand ma uit la un film nu se vede pe tot ecranu, partea de jos si sus e negru, doar in mijloc se vede filmu, cum il fac sa se vada pe tot ecranu ca la tv ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alynush02 Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 nu merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts