Jump to content

Cum sa trollezi un taximetrist

SPIKE
 Share

Recommended Posts

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

AHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHAHHHHHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAhahahahahahahah ce penal 

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0

Si eu am facut astazi asta la crane pe Sq.Draqu=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vai cat de destept spike...vroiai sa rad la chestia asta?? Da nota de ce fel de om esti si pe langa asta cat de copil esti ca nu pot sa te numesc om.

Ba tu ce c***le mele vrei ma? Sa mor eu, se baga toti jmekeri la videouri aici, mare branza, am zis eu ca trebuia sa razi tu?

Rade cine vrea, nu oblig eu pe nimeni, nu e cine stie ce, ce ai vrea sa fac sa te amuz? Inchide calculatoru si mai iesi din casa..

Ba tu ce c***le mele vrei ma? Sa mor eu, se baga toti jmekeri la videouri aici, mare branza, am zis eu ca trebuia sa razi tu?

Rade cine vrea, nu oblig eu pe nimeni, nu e cine stie ce, ce ai vrea sa fac sa te amuz? Inchide calculatoru si mai iesi din casa..

Daca esti nervos ia o gura de aer si spalate pe fata. :D  Apropo ai asa ceva?

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.