Jump to content

Ce sa faci daca ti-a fost spart contul.


Shad0w
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

 

Daca iti e spart contul, e vina ta. Nu e vina adminilor, nu e vina serverului de SA:MP. Nu avem nicio obligatie de a-i ajuta pe playerii ce au conturile sparte. Incercam sa ajutam playerii sa recupereze conturile, dar nu tot timpul se poate verifica daca contul chiar a fost spart. Majoritatea conturile sparte sunt recuperate. 

 

Nu se raspunde instant la tichetele de pe panel. Poate dura pana la 24 de ore pana se va raspunde la un tichet. Momentan eu sunt singurul ce se ocupa de spargeri de conturi si dureaza destul de mult timp sa verific fiecare cont in parte si sa ajut playerul ce a pierdut contul. 

Daca da cineva /report in joc cu 'verifica tichetul repede!!', nu o sa ies din joc pentru a verifica tichetele. Tot timpul sunt tichete deschise pe panel. Prefer sa raspund la toate tichetele cand se strang mai multe. De obicei daca sunt in joc, am altceva de facut.

 

Ce sa faci daca ti-a fost spart contul:

 

Daca intri pe cont si observi ca iti lipsesc bunuri din cont, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa-ti schimbi parola folosind /changepass. 

Daca nu ai un email confirmat setat pe cont, seteaza-ti unul. Dupa ce ai facut asta, deschide un tichet aici: http://panel.bugged.ro/tickets si asteapta un raspuns de la un admin ce se ocupa de spargeri de conturi. Nu are rost sa dai /report-uri in joc sau PM-uri pe forum. Trebuie doar sa astepti. 

 

Daca nu iti poti accesa contul, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa incerci sa folosesti optiunea de recuperare parola ( http://panel.bugged.ro/recover ) si sa astepti primirea unui link pe email pentru schimbarea parolei. Daca nu ai un email valid setat pe cont sau ti-a fost schimbat emailul de pe cont pentru ca ti-a fost lene sa il confirmi, deschide un tichet in panel si asteapta pana vei primi un raspuns ( http://panel.bugged.ro/tickets ).

 

Daca ti-a fost spart contul, e posibil sa ai un keylogger in PC.

Cel mai simplu mod de a scapa de orice virus e sa reinstalezi windows-ul.

Daca nu vrei sa faci asta, poti descarca acest antivirus http://www.malwarebytes.org/mwb-download/ , sa scanezi PC-ul si sa stergi virusii detectati.

 

Cum sa nu iti fie spart contul:

  • instaleaza un antivirus. recomand avast (click pentru download). este gratuit. este foarte important sa instalezi un antivirus.
  • nu deschide fisiere .exe primite pe y! messenger / skype. chiar merita sa risti sa-ti pierzi contul pentru un mod?
  • nu da parola nimanui, indiferent ce iti promite ca iti va da.
  • nu seta o parola simpla (1234, dinamo, abcd).
  • confirma-ti emailul de pe contul bugged.

 

Foarte bine ai zis la acest tutorial bravo si eu le recomand si la alti playeri sa nu puna parola la orice site diferit sau si la anumite servere de samp pentru ca owneri pot sa va vada parolele si poate pierdeti anumite conturi asa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.