Jump to content

Reclamatie inselatorie - AleXu,Reptor

TrollzorFTW

Recommended Posts

Nick-ul tau:TrollzorFTW

Nick-ul celui reclamat:AleXu,Reptor

Detalii (+ dovezi cu poze, video, etc.): /]sa_mp_162.png

Sa va povestesc cum a stat treaba. Oamenii au zis ca dau premiu un rancher, am ramas in ultimii 5 la event. Reptor spune "Simon spune /sit 6",am executat deoarece comanda era corecta. Dupa AleXu spune "Sinom spune /sit 5" si nu am executat deoarece a spus "Sinom" si nu era corect. 

I-a omorat pe toti, am ramas singurul cu /sit 6 si mi-a dat kill. 

P.S: Baieti, nu mai faceti eventuri daca nu dati premiul ;)

EDIT: Ii dau sms lui Reptor , si imi zice "Win Skape". Dovada: /]sa_mp_163.png  [Ora 16:29]

User Panel imi dovedeste contrariul /]Nocar.png  [Ora: 16:38]

Orele dovedesc ca Reptor minte, si nu a dat premiul pe care eu il meritam.

Salut!

Nu ai dovada cand spunea ca da premiu un Rancher.Deci degeaba ai facut post,fara dovada ca el da premiu Rancher.Macar trebuia sa se tina de cuvant ca da Rancheru la castigator.Asta e,mai bine muncesti si iti iei tu singur;)

[ZmK]Smoke, nu te mai baga in toate topicurile pentru post-hunt ;).

In poza se vede ca Reptor spune "Simon spune /sit 6" , m-am pus sit 6, dupa ai zis tu "Sinom spune /sit 5" eu am ramas sit 6 si tu cu Reptor i-ati omorat pe toti.

Si apropo AleXu. vezi ca te incurci in minciuni  "Sinom Spune /sit 5 si s-au asezat toti....ce vroiai sa fac?Sa pun un castigator care a castigat pe nedrept?" , dar Reptor mi-a zis ca Skape a castigat. M-am uitat la el in User Panel. Surpriza! Nu avea nicio masina.

Inca odata va zic, nu mai faceti eventuri daca nu dati premiul ;)

Apropo [ZmK]Smoke.. Se poate vedea in Loguri cand a spus ca da premiul "Masina Rancher".

Daca e sa am martori, am martori pe toti cei care au fost la event, nu le mai lua tu apararea ca nu esti Admin, si cu asemenea comportament mai mult de 12 ani nu iti dau !

Acum o dai la intoarsa? Daca erai paznic atunci de ce ai dat ordine cu "Sinom spune"? Nu vrei sa iei warnup sau ce?

Inca o poza compromitatoare , cand AleXu ii spune cuiva (Cred ca Reptor, ca ei au organizat acest event) sa ii dea masina lui Skape.

Ora : 16:51, mult mai tarziu decat atunci cand m-am uitat eu in User Panel.

Imi pare rau , dar fiti corecti ;)

Da .. am alte dovezi :)

ORA 14:38 : http://s9.[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/wjt7k9v8f/Nocar.png ,nu are nicio masina :)

ORA 14:51: http://s4.[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/8jceqj18d/sa_mp_164.png  , AleXu iti spune la telefon sa ii dai masina lui Skape.

Cred ca cu aceste dovezi v-am inchis. V-am pupat! :*

IS ACELEASI DOVEZI 

NU Vorbea CU MINE NU AI DOVADA 

PWP*

``ORA 14:38 : http://s9.postimg.or...k9v8f/Nocar.png ,nu are nicio masina  :)

ORA 14:51: http://s4.postimg.or...d/sa_mp_164.png  , AleXu iti spune la telefon sa ii dai masina lui Skape.``

Ces cu orele astea? premiu a fost acordat la 16: 40 si el a vanduto imediat.Alte nelamuriri?

Dovada ca voi organizati eventul este chiar postata de AleXu.

"Asta nu conteaza,au ramas ultimii 5 - sau 6 si am zis Sinom Spune /sit 5 si s-au asezat toti....ce vroiai sa fac?Sa pun un castigator care a castigat pe nedrept?"

"Sa sti ca eu mai mult am stat paznic,reptor a pus pe cine a vazut in+ e si masina lui. :-??"

A recunoscut el cu gura lui ca voi doi a-ti organizat eventul.

Salut :*

1 LA MANA NU VB CU MN 

2 LA MANA NU AI SS PANA LA URMA CAND EU SI ALEXU. ORGANIZAM EVENT SIMON SPUNE

PWP*

Tu nu vezi ca te minti singur :)). In poza scrie asta : http://s4.[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/8jceqj18d/sa_mp_164.png  spune AleXu : "Zice ca nu am dat premiu" , "Sa-i dai masina lui Skape ok?". Cu cine altcineva putea sa vorbeasca? Mai sus putin , AleXu spunea ca Rancherul era al tau.

"Ces cu orele astea? premiu a fost acordat la 16: 40 si el a vanduto imediat.Alte nelamuriri?"

Daca tu zici ca la ora 16:40 a fost acordat premiul, atunci de ce AleXu vorbea cu  tine la telefon la ora 16:51 sa ii dai masina lu Skape? (Timestamp-ul dovedeste acest lucru). Te minti singur baietas!

Eram si eu printre cei 5 "norocosi" la event . Am vazut ca Reptor a scris " Simon spune /sit 6 " si am executat . La nici doua secunda dupa , AleXu scrie " Sinom spune /sit 5 " , dupa care ii omoara pe toti . Nu am vrut sa fac plangere , nu am obiceiul asta , dar nu a fost frumos . Pentru mine / Trollzor poate nu conta acel premiu , dar erau alti playeri cu level mai mic , care s-ar fi bucurat de un asemenea event castigat . 

Peace !

Apropo baieti[AleXu si Reptor], Tibi/Shad0w au posibilitatea sa se uite in loguri sa vada daca tu,Reptor i-ai dat masina lui Skape sau nu.

Eu zic sa terminati cu vrajelile astea si sa va recunoasteti vina, nu mor eu de un Rancher dar totusi.. e de prost gust sa faci asa la un event . ;)

Bafta.

Aaa. ia uite ce am mai gasit in User Panel :

Cum se face ca tu inca ai Rancherul?

Daca incerci sa minti cum ca ai avea 2 ranchere, degeaba pretenas, pentru ca daca aveai 2 ranchere => ca aveai 3 masini, ceea ce este imposibil fiindca tu nu ai premium [se vede in screenshot] si puteai sa ai maxim 2 masini. Salut!

IS ACELEASI DOVEZI 

NU Vorbea CU MINE NU AI DOVADA 

PWP*

``ORA 14:38 : http://s9.postimg.or...k9v8f/Nocar.png ,nu are nicio masina  :)

ORA 14:51: http://s4.postimg.or...d/sa_mp_164.png  , AleXu iti spune la telefon sa ii dai masina lui Skape.``

Ces cu orele astea? premiu a fost acordat la 16: 40 si el a vanduto imediat.Alte nelamuriri?

TE MINTI SINGUR BAIETAS! Cu postul asta mi-ai facut o impresie foarte proasta.

Skape a castigat si punct.

Treaba mea daca iam dat premiu sa nu lu Skape sa faca el plangere!!!

Daca faceti manevre la eventuri , de ce le mai organizati ? Sa va dati mari si tari pe /ad ? Demonstrati ca sunteti cineva..sau de ce ? Sunt curios :).

``Daca faceti manevre la eventuri , de ce le mai organizati ? Sa va dati mari si tari pe /ad ? Demonstrati ca sunteti cineva..sau de ce ? Sunt curios  :).``

sTix Inainte sa acuzi pe cineva de manevre asigurate ca esti 100 la 100 sigur !!!nu vb aiurea daca nu cunosti

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.