JOSEPHiNii Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Nick-ul tau: KrYpToNLevel-ul detinut: 4Nick-ul celui reclamat: bLo[o]dO descriere a situatiei: a facut event simon spune in alahambra,...tragea un player in noi, si i-am spus omoaral, si imi zice " Simon spune krypton dami 100k, " i-am spus ca ii dau dupa event ca n-am la mn (aveam doar 14k) si a zis ca daca vreau sa mai particip sa ii dau,ma trimis sa ii dau prin /transfer, dar am lv 4 si nu pot da, si cand ajung la locul eventului, nu mai era nimeni , eventul deja se terminase, P.S stiu ca daca faci event trebuie sa dai bani nu sa primesti. nu ca ar fii mult suma de 1kk, dar sunt nou pe server si am nevoie.Dovezi (poze, video, etc.): http://i.imgur.com/nRRxlpP.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLooD:X Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Pei da dupa cum vezi in poza scrie clar "SImon Spune cine vorbeste plateste 100k" , ai vorbit te'am pus sa platesti si se vede si in poza "Hai dute sau numai participi" si ai ajuns la banca si ai spus ca nu poti platii cu gura ta, am continuat eventul si nu te'am mai lasat sa intri Simplu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jericho Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Nu primeste nimic .t/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.