Margarit8 Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Nick-ul tau : Margarit8.Level-ul detinut : 7.Nick-ul celui reclamat : Justin.CaponeO descriere a situatiei : Mergeam pe sensul meu cand deodata acest copil ... a intrat in mine iar masina mea a luat foc dupa care tot el ma injura...toti cei din yakuza fac asa...si nimeni nu ia nici o masura!Dovezi (poze, video, etc.) : http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/hai6r1kxt/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justin.Capone Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Nu e înjurătură. Dacă cauţi pe net cuvântul "cuc", sau în DEX, vei găsi această pasăre: Iar aceasta probabil este mama ta, care merge pe contrasens Datorită faptului că ea merge pe contrasens, a avut loc un accident, în care din cauza energiei cinetice, cucul meu (vezi poza de mai sus cu pasărea) a fost proiectat prin geam şi izbit de mama ta. TROLLED. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexander.Capone Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Nu e înjurătură. Dacă cauţi pe net cuvântul "cuc", sau în DEX, vei găsi această pasăre: Iar aceasta probabil este mama ta, care merge pe contrasens Datorită faptului că ea merge pe contrasens, a avut loc un accident, în care din cauza energiei cinetice, cucul meu (vezi poza de mai sus cu pasărea) a fost proiectat prin geam şi izbit de mama ta. TROLLED. =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Râd cu lacrimi. Capone sunt capone frate, n-ai ce le face. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ville.Capone Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Nu e înjurătură. Dacă cauţi pe net cuvântul "cuc", sau în DEX, vei găsi această pasăre: Iar aceasta probabil este mama ta, care merge pe contrasens Datorită faptului că ea merge pe contrasens, a avut loc un accident, în care din cauza energiei cinetice, cucul meu (vezi poza de mai sus cu pasărea) a fost proiectat prin geam şi izbit de mama ta. TROLLED. INCREDBIL, /top S@L ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Time Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Nu ai fost injurat de catre el , doar ca spune niste cuvinte aiurea in vant nu inseamna ca te-a injurat T.C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.