Jump to content

Filme Groaza


cosmin22
 Share

Recommended Posts

1.The Taking (2013).

http://www.youtube.com/watch?v=9R6jJtCpj4c

Descriere :

Dacă vă bucura de vizionarea o mulțime de fotografii ale soarelui parțial ascunse de copaci de peste si peste acest film este pentru tine ! O mulțime de aceeași împușcat repeta de peste si peste .

Nu există o structură dramatică la toate pentru acest film . Realizatorii filmului ( dacă le puteți apela care ) se presara în unele actori care rulează prin pădure țipând , care rulează în case țipând , și de conducere mașinile lor țipând . Da, acest film are o multime de țipete sporadice , se dizolvă , rame congela , și nu am o idee despre ceea ce este vorba .

Are ceva de design de sunet într-adevăr ciudat , cred ca editor de sunet a căzut în dragoste cu un ” pitch control ” conectați inch

Eu , de obicei, nu -mi pasă pentru filme care conduce narațiunea prin dialog , dar lipsa totală de structură narativă aici este ridicol . Vizual este un dezastru complet . Filmele lui Stan Brackhage și Matthew Barney sunt mai ușor de înțeles . E doar un film cu o grămadă de actori care fac din mersul pe jos sânge fals în jurul pădure sau legate de un copac , și am spus o mulțime de cadre congela , dizolva și aceeași împușcat de soare ascuns parțial de copaci ? De asemenea, au pălmuit cu o voce fără trup spune ” Carl ” de peste si peste pentru o bună măsură .

 

2.Insious 2010.

Descriere :Josh şi Renai se mută, alături cei trei copii, în noua lor casă. În timp ce despachetau, fiul lor cade din pod şi intră într-o stare similară comei. Medicii nu îl pot ajuta pe băiat iar mama lui crede că noua casă este bântuită. Cu ajutorul unor experţi în spiritism, Josh şi Renai afla că de fapt băiatul lor este bântuit şi că mintea lui este prizonieră într-un tărâm numit The Further.

 

2. Insidous Chapter 2.

Descriere :Insidious Capitolul 2 este un film horror – thriller 2013 american regizat de James Wan. Este o continuare a lui Insidious 2011. In film mai joaca actorii Patrick Wilson și Rose Byrne reluand rolul lor ca Josh și Renai Lambert, un soț și o soție care caută să descopere secretul care a lăsat pericolul conectat la lumea spiritelor.

Familia lui Lambert sa mutat la un nou principiu casa.In complet normal, până când începe seria de aventuri cu căderea copilului Dalton în timp ce explorează mansarda după ce a văzut ceva deranjant. Medicul se referă la soții care copilul este într-un fel de comă. După apariția de evenimente perturbatoare, familia se va muta de două ori mai mult. În disperare, Renai numește un mediu care a fost recomandat de către mama-in-lege. Lambert explică de mediu care nu este deținut în casă, dar băiatul. -
Victimă de infidelitate, Carl își propune să-l omoare pe cel mai bun prieten al lui și prietena lui. Cu toate acestea, planurile lui nu merg așa cum a propus, iar Carl se trezește legat de un copac cu un străin și o familie oribila..... - See more at:
Victimă de infidelitate, Carl își propune să-l omoare pe cel mai bun prieten al lui și prietena lui. Cu toate acestea, planurile lui nu merg așa cum a propus, iar Carl se trezește legat de un copac cu un străin și o familie oribila..... - See more at: /
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.