Jump to content

Reclamatie GreenEllite-DM la HQ Taxi

Cristicaua

Recommended Posts

Posted

El nici macar nu e intr'o factiune,nu are dc sa iti ceara sa platesti BL.Bine ca nu ai platit,ca altfel te fraierea.;)

Posted

Astia elite ma streseaza de ieri dimineata cu treaba asta.Le-am facut o gramada de post-uri dar nimic n-au primit..

Posted

Cristi sti motivul pentru care te stresam si tu ne-ai stresat pe noi... Am cheltuit atatia bani cu tine pe arme etc... Daca ne scoatem pierderea esti liber... pana atunci sunt Mandru ca stau jail :)

ELLITE THE BEST !!! AM I RIGHT ? :)

Posted

Niste dovezi ca v-am stresta? NU AVETI ! Niste dovezi ca ai cumparat arme? NU AVETI ! Sper sa luati ban permanent pt treaba pe care o faceti.Nu sunt primul care pateste asa,si un coleg de al meu a patito cu voi.

Posted

Am vazut o conversatie intre GreenEllite si Theogritzi2.Theo ii spunea ca vrea sa comande un contract.Eu stiu ca pentru treburi deaste exista comanda /contract nume suma.

Posted

Eu stiu ca poti sa vb cu un Hitman sa iti faca un contract,si fara comanda /contract.Oricum si cu comanda si fara comanda,tot banii aia ii ia;)

Posted

Si asta e Domnul din cauza carui am luat /uninvite ? - care cauta dreptate ?  Tibi te rog sa dai o privire aici , Merita un Warn cel putin ... !

Posted

Asta.. esti [zmk]smoke vezi-ti fratemeleu te tb ta nu ai tu legatura cu asta postezi pt+1 nu mai face atata offtopic aiurea, linistetste-te

Invata sa scri corect bai ROMANULE.Nu uita ieri la eventul lui bLo[O]d ati venit voi si ati stricat eventul de la Alahambra,ziceti mersi ca nu v'am facut POST.

Posted

DM-ul se pedepseste cu 30 min jail pt ce warn ?voi ati merita +5 warn pe forum pentru posturi aiurea adminul decide nu voi  si tu smoke  stim ca postezi sa faci +1 ca in 2 zile ai facut  + 50 de posturi asa ca nu te mai baga rog un admin sa dea t/c

PS: si inca ceva cine face DM ?  Si jicneste ? http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/gallery/7owvapik/c75f2284/

Posted

Chiar vrei sa sti ce avem cu tine? De ce l-ai omorat pe darkellite la event deagle?... Nu a gresit cu nimic...

Regula: Te iei de unul dintre noi, ne luam de tine!

Si sti cum e... Degeaba fugi, oricum te prind, te sparg la buci =))))

Posted

T.C  e a 3-a reclamatie ! urmatoarea este warn up pe forum

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.