Justin.Capone Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Nick-ul tau:Level-ul detinut: 6Nick-ul celui reclamat: COSMINaO descriere a situatiei: Vine şi face kamikaze la noi la HQ. Ce e asta? A omorat 4 oameni cel puţin.Dovezi (poze, video, etc.): http://www.youtube.com/watch?v=k5oG5BKFE40
TrollzorFTW Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Reclamal la factiunea care este,nu aici. Mai treci pe la scoala, lasa forumul/SA:MP. Tu ce crezi? Daca pari inteligent si faci multe posturi ai sanse la helper/admin? Nu te mai baga in 1000 de topicuri pentru post-hunt.
Maceasa Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Mai treci pe la scoala, lasa forumul/SA:MP. Tu ce crezi? Daca pari inteligent si faci multe posturi ai sanse la helper/admin? Nu te mai baga in 1000 de topicuri pentru post-hunt. Din cate stiu e scoala altfel si sap viitoare e vacanta,nu?Dute tu pe la scoala,eu am 2 sap vacanta,deci nu ma trimite un amator la scoala.OK?Bafta! Si inca cv,ai fost vreodata OWNER/Admin/Helper pe un sv ca asta?Iti spun eu NU,deci veziti de treaba ta.Am mai multa experienta ca tn ca Admin/Helper si OWNER.Deci valea!
TrollzorFTW Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Din cate stiu e scoala altfel si sap viitoare e vacanta,nu?Dute tu pe la scoala,eu am 2 sap vacanta,deci nu ma trimite un amator la scoala.OK?Bafta! Si inca cv,ai fost vreodata OWNER/Admin/Helper pe un sv ca asta?Iti spun eu NU,deci veziti de treaba ta.Am mai multa experienta ca tn ca Admin/Helper si OWNER.Deci valea! =))). Cred ca nu intelegi ironia, din cate stiu eu "Reclamal" se scrie "Reclama-l", de asta ti-am zis sa mai treci pe la scoala ca esti agramat rau
Maceasa Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 =))). Cred ca nu intelegi ironia, din cate stiu eu "Reclamal" se scrie "Reclama-l", de asta ti-am zis sa mai treci pe la scoala ca esti agramat rau Mai uitate pe la alte reclamatii,sa vezi ca aia nici macar gramatical nu stiu sa scrie.Pentru o liniuta faci scandal?Inseamna ca esti dus rau.Nici nu mai raspund ca nu am la cine.;)
LeR Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Da' cine a tras in masina? A venit cu ea de la HQ in flacari? :)))))
TrollzorFTW Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Mai uitate pe la alte reclamatii,sa vezi ca aia nici macar gramatical nu stiu sa scrie.Pentru o liniuta faci scandal?Inseamna ca esti dus rau.Nici nu mai raspund ca nu am la cine. ;) Esti penibil rau, esti fanul lui Axe.I-ai copiat pana si numele si avatarul =)). Semnatura este a lui Martaz, esti un papagal cu retard mintal. Baiete! Trezeste-te!Ai 11 ani si te crezi buricul pamantului
Maceasa Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Esti penibil rau, esti fanul lui Axe.I-ai copiat pana si numele si avatarul =)). Semnatura este a lui Martaz, esti un papagal cu retard mintal. Baiete! Trezeste-te!Ai 11 ani si te crezi buricul pamantului Retart mintal e neamu tau,inteles?Si papagal e mata si tactu,invata sa vb ba cacatule.Si uitate cacatule ca mai multi au copiat "semnatula lui martaz".
TrollzorFTW Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Nu stiu de ce am impresia asta.. dar cred ca o sa iei ban pe forum ;) . Salut! P.S: Nu mai pupa in cur atat Yakuza ca nici 1% sanse nu ai sa intrii. $@L
Maceasa Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Nu stiu de ce am impresia asta.. dar cred ca o sa iei ban pe forum ;) . Salut! P.S: Nu mai pupa in cur atat Yakuza ca nici 1% sanse nu ai sa intrii. $@L Din cate stiu cn a inceput?Si nici nu vreau sa intru in Yakuza,inteles?Yakuza e mult mai bazata ca alte mafii.
Time Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Il poti face reclamatie la factiunea din care face parte ! T.C
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.