Alexander.Capone Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Ballas, un nou lider, un nou început. Se pare că liderul celor din Ballas, AK.Uzzystein., respectiv sublider-ul acesteia, Time, au decis să facă o alianţă cu cei din Taxi Cab Company şi National Guard, pentru (re)câştigarea teritoriilor deţinute de Yakuza. Primul war a fost un adevărat dezastru pentru alianţa PTN(Paterno&Taxi&National Guard), aceştia neputând să facă faţă membrilor de elită a celor din Yakuza, pierzând ruşinos turf-ul cu numărul 16. Priviţi şi vă minunaţi la ce metode poate recurge Ballas în war-urile cu Yakuza, aceştia apelând la Taxi şi NG. Vă recomand ca pe viitor să apelaţi şi la School Instructors, Corleone şi Grove, poate aşa ne veţi face faţă, şi să vă achitaţi taxa de protecţie cerută de NR, pentru a vă lăsa să ieşiţi din HQ. /top $@L VIDEO 1, YAKUZA VS NG&BALLAS: http://www.youtube.com/watch?v=krzRif8T7ow&feature=youtu.be VIDEO 2, YAKUZA VS TAXI&NG&BALLAS: http://www.youtube.com/watch?v=uqAaOcy_b3o&feature=youtu.be /TOP $@L 5
Alexander.Capone Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 SINGURI ÎMPOTRIVA TUTUROR. YAKUZA&ZEW&CAPONE& FTW
Kunter.Capone Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 (edited) Sincer sa va fie rusine National Guard. cum sai omorati bai frate pe aia care nau wanted? wtf, chiar miati facut o parere proasta NG.. Edited April 4, 2013 by Kunter.Capone
optical Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 (edited) Vedeti ? pentru noi totul e o distractie nu suntem terminati asa cum sunt altii. Edited April 11, 2014 by optical 1
Maceasa Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Ballas dece nu chemati tot sv?Si toate factiunile?:))
Justin.Capone Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 uite ce retardat mintal e Tedy, să mor în chinuri de nu =)))))))))))) şi piţipoanca de cosmina din NG, uite ce stupida e o_o îi atârnă tampoanele la păsărică şi vine şi ne omoară, se joacă samp... Doamne ruşine bă, ruşine =))) /top $@L
mihail1998 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 RUSINE BALLAS deci acum inteleg dc voi aveati tot LS=ul cu ajutorul departamentelor si factiunilor pasnice,Time ma asteptam de la tine dar asta a intrecut masura. Ballas este praf fara alte mafii,departamente,factiuni pasnice ;)
kpritz Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 /top $ug371, IVAZEW m-a intrebat daca vreau sa vin in yakuza,rusine,gunoierilor!
Justin.Capone Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 /top $ug371, IVAZEW m-a intrebat daca vreau sa vin in yakuza,rusine,gunoierilor! aşa bun eşti bă, de te cheama ivazew în facţiune? hai deagle cu mine sau alexander, dacă pierzi te iei de coaie şi te dai de pereţi, dacă pierdem noi.. ne dăm demisia! $@L
Maceasa Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 (edited) Ballas si Corleone ar trebui sa dispara din /top :)) Cum ba sa vi cu Taxi si NG la WAR?=))))).Credeam ca Uzzy si Time la conducere,Ballas va reveni din nou in /top,da nu cred ca va mai avea sansa asta.Bravo Yakuza si Iva.Yakuza No.1:> Grove Street No.2:)) Edited April 4, 2013 by Axe'Loc
SPIKE Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Sa inteleg ca faceti post sa vada tot serveru si doar yakuza posteaza? Ce vrei FRT, voi sunteti un fenomen bateti tot serveru'..
Alexander.Capone Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Sa inteleg ca faceti post sa vada tot serveru si doar yakuza posteaza? Ce vrei FRT, voi sunteti un fenomen bateti tot serveru'.. News Reporters vă cere taxă de protecţie, mai aveţi curaj să vorbiţi?
kpritz Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 aşa bun eşti bă, de te cheama ivazew în facţiune? hai deagle cu mine sau alexander, dacă pierzi te iei de coaie şi te dai de pereţi, dacă pierdem noi.. ne dăm demisia! $@L nu vreau sa-mi sparg peretii din casa,poti deja sa-ti dai demisia! $U61!
Alexander.Capone Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 nu vreau sa-mi sparg peretii din casa,poti deja sa-ti dai demisia! $U61! Băi virginule, ai auzit şi tu de cuvântul "sugi" şi începi să-ţi arăţi prostia?
SPIKE Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 (edited) Băi virginule, ai auzit şi tu de cuvântul "sugi" şi începi să-ţi arăţi prostia? Bitch please, se stie de tine, pe toate serverele mai ales pe buyzone (si nu ma refer la modul bun), ati venit sa infectati si serverul asta.. Edited April 4, 2013 by TheSpike
Trevor Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Numai gunoaie, ne batem cu tot serveru, ce poti sa ne mai ceri? Suntem prea buni pentru secolu asta.Daca am facut fata la ballas/ng/pd/fbi/taxi, cu ballas ne jucam.
@nmk Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 (edited) Boss nush dece va dati in vant , este un /top castigati cv banii cv si nu stiu eu in /top ? Hai Salut voi va certati pe degeaba ca tot nu castigati nimica! Asa cu nu mai te da mare ca sunteti primii in Top , putin ne intereseaza ! Hai bafta Edited April 4, 2013 by @nmk
SPIKE Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 TU te vezi ce scrii ma? Esti fomist? Era 1 din Taxi Cab Company si 2-3 din NG. Asta e tot NG/FBI/PD/TAXI ?
Trevor Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Boss nush dece va dati in vant , este un /top castigati cv banii cv si nu stiu eu in /top ? Hai Salut voi va certati pe degeaba ca tot nu castigati nimica! Asa cu nu mai te da mare ca sunteti primii in Top , putin ne intereseaza ! Hai bafta Inteleg, tu esti din Corleone, ai 1 turf . Marsi de aici gunoierule.
@nmk Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Si daca sunt gunoier tot mai multii bani am decat tine hai sal! Nu am chef de cearta..
Alexander.Capone Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Spike, o infectez pe mama ta cu lichidul care iese în urma erecţiei. Normal că se ştie de mine de pe buyzone sau redz, am fost o legendă, împreună cu toţi din .Capone. Toată lumea îşi aminteşte cu drag de noi, aşă că /top $@L, frustratule.
Recommended Posts