Jump to content

Los Vagos - Strategii War.


jupbogdan

Recommended Posts

p8t4.jpg

 

 

Deoarece este o mare problema cu organizarea mafiei in timpul warurilor, am gandit cateva strategii de war.

De multe ori se folosesc propoziti ca: " uite cum merg ca oile " , " stati uniti " , "mergeti grupati ".

Pentru cei ce nu inteleg am creat cateva situatii cu explicatii si poze.

 

Situatia 1: Cand atacam, de multe ori se intampla sa pierdem cladirea sau locul in care am fost, atunci trebuie sa mergeti grupati. Adica asa:

 

6t2r.png

Corect: In poza de mai jos sunt 4 echipe, 3 pe drum si una care deja este pe turf si se lupta, pentru a nu muri cand ajungeti, mergeti grupati, deoarece fiind mai multi, sansele cresc.

 

 

uwea.jpg 

 

 

2vgv.png

Gresit: In imaginea de mai jos se observa ca fiecare se grabeste sa ajunga pe turf, iar cand vor ajunge vor fi ciuruiti de mafia rivala pe rand. Deci niciodata sa nu mergeti singuri, asteptati-va colegii si mergeti grupati. Pentru un rezultat bun este bine sa fiti minim 4.

 

 

dszf.jpg

 

 

 

Situatia 2: Mereu cand atacam, trebuie sa stam uniti, deoarece daca pierdem locul sau cladirea riscam sa pierdem tot war-ul.

 

6t2r.png

Corect: In imaginea de jos, se observa cum toata mafia sta unita pe cladire si reusesc sa ii impiedice pe inamici sa cucereasca cladirea.

 

 

qu1p.jpg

 

 

2vgv.png

Gresit: Se observa cum in imagine cei care au fost pe cladire au mers sa omoare primi veniti, si astfel au fost prinsi in capcana, fiind omorati de ceilalti jucatori rivali.

 

 

cdiz.jpg

 

 

 

Situatia 3: Cand atacam multi jucatori se duc pentru un jucator, adica "merg ca oile" deoarece daca primul jucator merge pentru unul si ceilalti fac la fel, iar cand va veni valul mare de adversari vom fi rasfirati si astfel vom muri pe capete.

 

6t2r.png

Corect: In imaginea de jos se observa cum jucatori nu au fost pacaliti si au stat uniti, si astfel vor face fata la valul de adversari.

 

 

brx4.jpg

 

 

2vgv.png

Gresit: In imaginea de jos se observa cum toti au parasit cladirea pentru 3 jucatori, si astfel cand vor veni restul de jucatori nu vom face fata.

 

 

0rx5.jpg

 

 

 

Situatia 4: In cazul in care suntem atacati multi dintre jucatori nu merg uniti pe ei si astfel mor pe rand, fara a reusi vreodata sa luam cladirea sau turf-ul.

 

6t2r.png

Corect: In imaginea de jos se observa cum toti jucatori au format un "cordon", incercuind-ui pe adversari, si reusind sa cucereasca turf-ul.

 

 

fdqz.jpg

 

 

2vgv.png

Gresit: In imaginea de jos se observa ca jucatori au mers dupa cum "ia dus capul" si nu au mers uniti, ne reusind sa cucereasca cladirea sau turf-ul.

 

 

50i8.jpg

 

 

 

Situatia 5: De multe ori, se intampla ca adversarul cand ne ataca, sa formeze echipe, puse strategic pe turf. Pentru a cuceri sau recupera turf-ul trebuie sa mergeti uniti.

 

6t2r.png

Corect: In poza de mai jos se observa cum adversarul a format 3 echipe puse in diferite locuri pe turf. Pentru a castiga, jucatorii au mers unti pe fiecare echipa, "distrugand" pe rand echipele, la urma castigand turf-ul.

 

 

yvi6.jpg

 

 

2vgv.png

Gresit: Se observa cum in imaginea de jos jucatorii nu au mers uniti, fiecare mergand pe care echipa a vrut, nereusind sa distruga vreo echipa, la final pierzand war-ul.

 

 

zy2n.jpg

 

 

 

Situatia 7: De multe ori cand atacam se intampla ca pe turf sa mai ramana 2-3 jucatori. In aceasta situatia inamici trebuie omorati cat mai repede cu putinta.

 

6t2r.png

Corect: In imaginea de mai jos se observa cum jucatori merg pe cei 3 jucatori pentru ai omora inainte de a veni jucatori care au murit deja, la final castigand turf-ul.

 

 

0rx5.jpg

 

 

2vgv.png

Gresit: In imaginea de mai jos se observa cum jucatori au facut opusul, asteptand jucatori sa vina, in loc sa mearga sa ii omoare, la final venind valul de jucatori care au murit deja, nereusind sa castige war-ul.

 

 

brx4.jpg

 

 

 

Acest topic a fost creat pentru jucatorii care nu stiau aceste lucruri, sau chiar si pentru jucatorii experimentati care nu stiau asta.

Cei ce nu vor respecta aceste strategii, fiind prinsi de lider sau co-lider in pozitii gresite, vor fi sanctionati cu FW pentru neascultare de ordine.

Multi jucatori iau worst din cauza ca fac lucruri gresite in diferite situatii, si astfel mor de multe ori.

Este foarte important ca toti membri Los Vagos sa se conformeze si sa inteleaga aceste strategii.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.