Jump to content

Succes pe viitor

KNUTZ

Recommended Posts

Posted

Am vazut multe topicuri de genul ramas bun,bafta etc. Fix asta vroiam sa fac si eu,nu mai are rost sa joc aici din moment ce oricum nu o sa primesc nimic,cat de frumos m-am purtat nu am primit nimic,cat am suferit tot nimic,nici nu stiu ce ar trebui sa fac si ce rost are sa ma joc.. Tot vrajeli din astea cu "toti au sansa lor" am auzit,e degeaba.Bafta pe viitor prietenilor mei ( Axe,Sinner,Iva,Quatro,radu,tanda,xalecs,smk andrutz si toti baietii din giurgiu(poate ne mai auzim) si sper sa nu ma uitati repede :)).Cat despre admini Settings Jericho,Shad0w si chiar si Time ce mai merita,in rest mai nimic,mai ales cu helperi astia,care dupa ce au primit gradul au inceput sa sufere in loc sa ajute lumea. De asemenea uzzy e un membru vechi care ar merita lider,sta foarte mult on,din pacate nici el dar nici eu nu vom primi nimic ..

See ya guys!

Nu am sa vand contul ca toti ratatii,poate o sa ma iintru din cand in cand,oricum Tibi pentru mine a fost aiurea faza asta,stii ca vreau helper demult si stau mult on,ajut lumea dar se pare ca degeaba :)

Cat despre ceilalti membrii din staff,mai aveti de lucru mult pana sa ajungeti ca cei pe care i-am mentionat mai sus,bafta,good luck niggas!

Va doresc pace bucurie si bere la cutie!

Posted

Am vazut multe topicuri de genul ramas bun,bafta etc. Fix asta vroiam sa fac si eu,nu mai are rost sa joc aici din moment ce oricum nu o sa primesc nimic,cat de frumos m-am purtat nu am primit nimic,cat am suferit tot nimic,nici nu stiu ce ar trebui sa fac si ce rost are sa ma joc.. Tot vrajeli din astea cu "toti au sansa lor" am auzit,e degeaba.Bafta pe viitor prietenilor mei ( Axe,Sinner,Iva,Quatro,radu,tanda,xalecs,smk andrutz si toti baietii din giurgiu(poate ne mai auzim) si sper sa nu ma uitati repede :)).Cat despre admini Settings Jericho,Shad0w si chiar si Time ce mai merita,in rest mai nimic,mai ales cu helperi astia,care dupa ce au primit gradul au inceput sa sufere in loc sa ajute lumea.

See ya guys!

Nu am sa vand contul ca toti ratatii,poate o sa ma iintru din cand in cand,oricum Tibi pentru mine a fost aiurea faza asta,stii ca vreau helper demult si stau mult on,ajut lumea dar se pare ca degeaba :)

Cat despre ceilalti membrii din staff,mai aveti de lucru mult pana sa ajungeti ca cei pe care i-am mentionat mai sus,bafta,good luck niggas!

Va doresc pace bucurie si bere la cutie! NU RENUNTA NASOSULE pentru un helper... s0z frate nu esti prieten cu ceilalti admini sa te propuna...

Hmm cel mai bine e sa iti iei un tricou cu fan time si sa faci poza poate iei helper

Posted

Hmm cel mai bine e sa iti iei un tricou cu fan time si sa faci poza poate iei helper

Cam asa sta treaba pe aici,cam toti prietenii lui au luat helper..si ce sa mai zic de a lui colonel(bursucel ca si rimeaza,deniis,na asa se ia helper pe aici)

Posted

Doamne nu cred.... dati helper la toti idiotii si unui om ca lumea nu (pentru asta am avatarul asta)? Pacat ca pierde serverul asa oameni... Se duce prafu de server... e el mai populat, dar populat de prosti. Mai bine 100 playeri maxim, dar sa te distrezi cu ei, ca asta e scopul unui joc....  Sunt de acord cu adminii pe care i-ai mentionat, mai sunt cativa dar restul sunt total degeaba. Si eu o sa intru mai rar, sa vad ce lideri/helperi mai sunt si ce mai fac prietenii mei, dar in rest o sa joc jocuri care ma distreaza, adica JOCURI, nu un loc unde nu poti sa iti uiti masina descuiata ca ti-o fura cineva ca asa is invatati pe single player si te oftica de numai poti... sau te iau la pumni degeaba pe strada. Sunt niste momente/situatii/cazuri in care chiar esti prins in joc si dai tot ce poti pentru o mafie. Pacat de server-ul asa cum era la inceput. Am intrat la 70-100 playeri si imi pare rau ca nu am intrat mai devreme, ca sa ma bucur pana nu se fac 500 playeri (80% dobitoci). Macar o sa ramai "KNUTZEW" in single player, ca tot am luat story-ul de la inceput. Mereu cand ii vad pe Ryder, Sweet, BigSmoke ma gandesc la vechiul grove si cat de bine seamana personajele. "IVAZEW" (BigSmoke) cu glumele alea de gras. "AXEZEW" (Sweet), liderul serios de cele mai multe ori, dar si cate o injuratura. Si "KNUTZEW" (Ryder) cu "homies for life" si cel care lasa glumele daca ai o problema....  Grove traieste in continuare in "GTA San Andreas" si nu va fi uitat. (d-asta pastrez semnatura)

Posted

Doamne nu cred.... dati helper la toti idiotii si unui om ca lumea nu? Pacat ca pierde serverul asa oameni... Se duce prafu de server... e el mai populat, dar populat de prosti. Mai bine 100 playeri maxim, dar sa te distrezi cu ei, ca asta e scopul unui joc....  Sunt de acord cu adminii pe care i-ai mentionat, mai sunt cativa dar restul sunt total degeaba. Si eu o sa intru mai rar, sa vad ce lideri/helperi mai sunt si ce mai fac prietenii mei, dar in rest o sa joc jocuri care ma distreaza, adica JOCURI, nu un loc unde nu poti sa iti uiti masina descuiata ca ti-o fura cineva ca asa is invatati pe single player si te oftica de numai poti... sau te iau la pumni degeaba pe strada. Sunt niste momente/situatii/cazuri in care chiar esti prins in joc si dai tot ce poti pentru o mafie. Pacat de server-ul asa cum era la inceput. Am intrat la 70-100 playeri si imi pare rau ca nu am intrat mai devreme, ca sa ma bucur pana nu se fac 500 playeri (80% dobitoci). Macar o sa ramai "KNUTZEW" in single player, ca tot am luat story-ul de la inceput. Mereu cand ii vad pe Ryder, Sweet, BigSmoke ma gandesc la vechiul grove si cat de bine seamana personajele. "IVAZEW" (BigSmoke) cu glumele alea de gras. "AXEZEW" (Sweet), liderul serios de cele mai multe ori, dar si cate o injuratura. Si "KNUTZEW" (Ryder) cu "homies for life" si cel care lasa glumele daca ai o problema....  Grove traieste in continuare in "GTA San Andreas" si nu va fi uitat.

Un mare + pentru tine,miss ya guys,cum e si sigu-l Grove street Rip,recunosc am facut si eu greselile mele,mare parte din betii sau glume(scuze jericho ca te-am injurat cand am dat fail rob si am luat ban o zi,e o greseala recunosc) dar restul lucrurilor pe care le-am facut in mare parte nu le regret,bafta

Cat despre bug abuse,ce sa zic,qiu a dat teapa de 200kk pe putin,eu din bug abuse am scos 40kk,ca restu i-am impartit pe la zippo etc( zippo care si el a facut bug abuse ).Amandoi,atat qiu cat si Zippo au primit helper inapoi(qiu a primit de doua ori,iar zippo de vreo trei ori de si faptele au fost lafel de grave,daca nu chiar mai grave) Am spus ca ma calmez dar cand vad ce se intampla ma simt si eu aiurea,marea majoritate a playerilor ma cunsoc si stiu ca sunt un jucator de treaba si care ajut in general..

pt tine grasule direct :* @@Iva

Posted

Adevarat, poate nu te lasi, adica asta ar fi bine, chiar daca nu am primit lider sau helper dupa 100 de incercari totusi a fost panarama, m-am convins ca pana si intr-un joc trebuie sa ai pile "sus"! Oricum nu ma intereseaza, in legatura cu vechea formula Grove, pacat ca nu a rezistat, sper ca intr-o zi o sa ne unim si sa fim iar cei mai buni! Sa ai de ce sa spui iar "/top $@L" sau chestii de genu!

Posted

Nu sunt eu genul sa scriu romane si etc. Bafta KNUTZ m-am distrat alaturi de tine. Altceva ce mai pot adauga?

Posted

Esti ca un frate , KNUTZ .. Ai niste replici in tine , am petrecut timp bun langa tine . Iti multumesc inca odata

ON: Ne mai auzim la o dumita pe ts

•Te saluta Fratele tau xAlecs ,mai nou NemeSyS.

Poate mai intri si ne mai imbatam si mai facem o panarama :D ca in vremurile trecute ! 

Contacteazama cand reintri in Joc , Ne auzim cu bine !

Posted

Un puscarias nu poate fi *presedinte* niciodata, un sarac nu poate fi bogat niciodata, un hacker (bug abuser) nu poate avea helper/admin nici o data . Tot respectu pentru tine fratica knutz esti un baiat de nota 10+ ;) Nu vreau sa supar pe nim. Cat despre pile ! > Il cunosc pe Tibi inaintea multora, am jucat mult impreuna pe alte servere, nu dau nume..... am fost ca fratii uniti, si pe SucAAr666 la fel, si tot nu am helper! Pe serveru asta nu exista PILE/FAVORURI va garantez io ! 

Posted

1) Succes in continuare Knutz, te mai asteptam

2) Nu am luat Helper pe Pile sau rank 6, ci pe Activitate.. Nu ma credeti? Uite-te la mine cat stau on/ NU AFK , ON !

Bafta !

Posted

2) Nu am luat Helper pe Pile sau rank 6, ci pe Activitate.. Nu ma credeti? Uite-te la mine cat stau on/ NU AFK , ON !

Bafta !

Nu vreau sa ii iau apararea lui Deniis dar el chiar sta mult pe server . Cat despre viciu (cica nu exista pile) poi deja numele asta spune o gramada multor playeri de pe bugged.El are cele mai multe reclamati si mereu acelas raspuns de la tibi (a procedat corect) , chiar daca unele sunt aiurea multe sunt adevarate dar tibi il tine sub aripa lui . De ce alt lider nu are atatea reclamatii ca el ?

Salut , sa ai grija de tine.

Posted

Băi Knutz, mie unu imi pare rău că te lași coaie..

Apropo, să știi că ai mare dreptate in cele spuse mai sus. Multă baftă în continuare, coaie.

Posted

Time=Nexus,Secret.

ColonelM=Bursucel,Deniis.

Jericho=Jonny(La asta creca stie toata lumea)

Bafta !

Si daca e cum zici u...Cu ce ai ajutat comunitatea pt functia de helper?Ai stat on si atat?Asta fac multi alti si poate mai mult ca tn.

Posted

Knutz, cum poţi să spui asta "ajutam orice player"?! Am intrat pe server, mi-am făcut un clan şi ne-am dus pe un freq(/setfreq), iar tu ai venit cu "spartanii" tăi şi aţi început să îmi luaţi prietenii la pu*ă. Cum poţi să spui că tu ajuţi playerii, când am peste 20 de prieteni care s-au lăsat din cauza oamenilor ca tine, din cauza suferinţelor voastre(în pare parte suferinţele tale, cât şi ale clanului tău). Eşti un om de nimic, vii şi amăgeşti lumea dar nu spui adevărul despre tine. Degeaba ai tu level 30(afk non-stop), dacă nu eşti serios, matur, punctual şi corect. Eu de ce la level 5 am intrat în Corleone şi peste două zile am luat rank 4? Am dat dovadă de seriozitate, maturitate şi profesionalism. Mi-am văzut de treaba mea, am ajutat cu tot ce mi-a stat în putinţă, iar asta s-a reflectat în rank-ul obţinut. Yakuza, aceeaşi poveste, după 4 zile am ajuns rank 6(Sub-Leader), de ce? Am dat dovadă de seriozitate, maturitate şi profesionalism, am ajutat mafia mea cu tot ce am putut(eu cât şi membrii mei din clan). Îţi mai aminteşti ziua aceea când te dădeai tu şmecher pe /f, suferind în faţa membrilor mei? Am venit eu, le-am luat apărarea şi tu ca un b0$$ ce eşti ai început să mă provoci cu diverse chestii, care ar fi trebuit să arate că eşţi mai bun ca mine. M-ai provocat la un duel "care ajunge primul la 10", am acceptat. Scorul final, 10-3 pentru mine, ce ai făcut pe TS? "Iva, dă-mi uninvite, mi-e ruşine". Oamenii ca tine(membrii ZEW, unii din ei, cât şi unii din AK) nu merită nici o pâine. Vă folosiţi de playeri ca să ajungeţi cineva, apoi uitaţi de unde aţi plecat. Ex: Membrii ZEW, l-au lăsat pe IVAZEW când îi era mai greu, s-a ales un nou lider la Ballas, un nou sub-lider de valoare, iar ei au zis să iasă. Au început Ballas să ia 2-3 teritorii şi ce au zis "bă, hai să ieşim să nu zică ăşţia că din cauza noastră se pierd teritorii". Membrii .Capone i-au rămas alături, drept răsplată se pot vedea noile rank-uri. În Yakuza cât şi în Corleone eram presat de unii membrii, să îmi dau demisia. Am făcut faţă, nu am cedat, am mers în continuare şi am câştigat. 

Tu crezi că, cu o astfel de atitudine vei avea şansa să deţii o funcţie importantă? Eşti un om cu două feţe, când unui om îi este bine stai cu el, apoi când are un necaz îl laşi. Halal om, halal player. Acum aştept ca toţi care îl pupaţi pe Knutz în cur să veniţi cu reply-uri d-alea şmechere ca la voi în şatră(mu13 şi chestii de genul ăsta). 

Mă bucur că am fost primul membru al comunităţii care a dat cărţile pe faţă, ştiu că după acest reply voi avea mulţi duşmani, dar asta nu mă îngrijorează. Îmi plac provocările, îmi place să dau peste nas duşmanilor şi să le arăt că pot mai mult, să le arăt că nu cedez.

@ Knutz pleacă de pe server deoarece nu a obţinut o funcţie, un player cu o asemenea gândire idioată şi cretină nu cred că va avea şansa la o funcţie, prea curând. Pe un server de sa:mp trebuie să joci de distracţie, trebuie să îţi faci prieteni, să joci pentru prieteni, nu pentru bunuri sau pentru funcţii, deoarece funcţiile te schimbă total, te vor face arogant, şi vei uita de unde ai plecat.

O zi bună în continuare tuturor. Knutz, baftă în continuare pe alte servere unde crezi că vei lua vreo funcţie.

Posted

Knutz, cum poţi să spui asta "ajutam orice player"?! Am intrat pe server, mi-am făcut un clan şi ne-am dus pe un freq(/setfreq), iar tu ai venit cu "spartanii" tăi şi aţi început să îmi luaţi prietenii la pu*ă. Cum poţi să spui că tu ajuţi playerii, când am peste 20 de prieteni care s-au lăsat din cauza oamenilor ca tine, din cauza suferinţelor voastre(în pare parte suferinţele tale, cât şi ale clanului tău). Eşti un om de nimic, vii şi amăgeşti lumea dar nu spui adevărul despre tine. Degeaba ai tu level 30(afk non-stop), dacă nu eşti serios, matur, punctual şi corect. Eu de ce la level 5 am intrat în Corleone şi peste două zile am luat rank 4? Am dat dovadă de seriozitate, maturitate şi profesionalism. Mi-am văzut de treaba mea, am ajutat cu tot ce mi-a stat în putinţă, iar asta s-a reflectat în rank-ul obţinut. Yakuza, aceeaşi poveste, după 4 zile am ajuns rank 6(Sub-Leader), de ce? Am dat dovadă de seriozitate, maturitate şi profesionalism, am ajutat mafia mea cu tot ce am putut(eu cât şi membrii mei din clan). Îţi mai aminteşti ziua aceea când te dădeai tu şmecher pe /f, suferind în faţa membrilor mei? Am venit eu, le-am luat apărarea şi tu ca un b0$$ ce eşti ai început să mă provoci cu diverse chestii, care ar fi trebuit să arate că eşţi mai bun ca mine. M-ai provocat la un duel "care ajunge primul la 10", am acceptat. Scorul final, 10-3 pentru mine, ce ai făcut pe TS? "Iva, dă-mi uninvite, mi-e ruşine". Oamenii ca tine(membrii ZEW, unii din ei, cât şi unii din AK) nu merită nici o pâine. Vă folosiţi de playeri ca să ajungeţi cineva, apoi uitaţi de unde aţi plecat. Ex: Membrii ZEW, l-au lăsat pe IVAZEW când îi era mai greu, s-a ales un nou lider la Ballas, un nou sub-lider de valoare, iar ei au zis că iasă. Au început Ballas să ia 2-3 teritorii şi ce au zis "bă, hai să ieşim să nu zică ăşţia că din cauza noastră se pierd teritorii". Membrii .Capone i-au rămas alături, drept răsplată se pot vedea noile rank-uri. În Yakuza cât şi în Corleone eram presat de unii membrii, să îmi dau demisia. Am făcut faţă, nu am cedat, am mers în continuare şi am câştigat. 

Tu crezi că, cu o astfel de atitudine vei avea şansa să deţii o funcţie importantă? Eşti un om cu două feţe, când unui om îi este bine stai cu el, apoi când are un necaz îl laşi. Halal om, halal player. Acum aştept ca toţi care îl pupaţi pe Knutz în cur să veniţi cu reply-uri d-alea şmechere ca la voi în şatră(mu13 şi chestii de genul ăsta). 

Mă bucur că am fost primul membru al comunităţii care a dat cărţile pe faţă, ştiu că după acest reply voi avea mulţi duşmani, dar asta nu mă îngrijorează. Îmi plac provocările, îmi place să dau peste nas duşmanilor şi să le arăt că pot mai mult, să le arăt că nu cedez.

@ Knutz pleacă de pe server deoarece nu a obţinut o funcţie, un player cu o asemenea gândire idioată şi cretină nu cred că va avea şansa la o funcţie, prea curând. Pe un server de sa:mp trebuie să joci de distracţie, trebuie să îţi faci prieteni, să joci pentru prieteni, nu pentru bunuri sau pentru funcţii, deoarece funcţiile te schimbă total, te vor face arogant, şi vei uita de unde ai plecat.

O zi bună în continuare tuturor. Knutz, baftă în continuare pe alte servere unde crezi că vei lua vreo funcţie.

Ce suferiti ma Caponeistilor asa?Nu aveti vechime voi ca knutz,quatro,iva,sinner,axe si uzzy etc.. , voi cum ati intrat pe bugged ati inceput sa suferiti

Posted

Ce suferiti ma Caponeistilor asa?Nu aveti vechime voi ca knutz,quatro,iva,sinner,axe si uzzy etc.. , voi cum ati intrat pe bugged ati inceput sa suferiti

Nu suferim, dar sunt mulţi copii de 12-13 ani pe acest server, care ne deranjează. Dacă vă părem superiori, doar prin atitudinea noastră, înseamnă că suferim? N-am zis nimic de Iva, citeşte mai bine. Iva are tot respectul meu, singurul player de pe server care a câştigat respectul meu.

Posted

Nu suferim, dar sunt mulţi copii de 12-13 ani pe acest server, care ne deranjează. Dacă vă părem superiori, doar prin atitudinea noastră, înseamnă că suferim? N-am zis nimic de Iva, citeşte mai bine. Iva are tot respectul meu, singurul player de pe server care a câştigat respectul meu.

Voi superiori peste nimic,sunteti acuma mari "oameni" cu faptul ca aveti LV-ul,si ce atitudine ma?In realitate cred ca rad muulti de tine si te ascunzi intre 4 pereti cu o tastatura,mouse si monitor :-j

Posted

Să suferim? , te referi la acele videoclipuri prin acelea vidouri dam dovada ca suntem un clan unit si bun. ;), noi daca sufeream purtam S0B, aim, faceam dm non-stop.

Posted

Voi superiori peste nimic,sunteti acuma mari "oameni" cu faptul ca aveti LV-ul,si ce atitudine ma?In realitate cred ca rad muulti de tine si te ascunzi intre 4 pereti cu o tastatura,mouse si monitor :-j

Nu râde nimeni de mine, nu mă ascund. Am o viaţă şi sunt mândru de realizările mele de până acum. 

P.S: Mă ascund între 4 pereţi? Vrei să ne întâlnim? Ce îmi faci, îmi pipăi muşchii? Hai salut.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.