Jump to content

[MOD] FPS Increaser


Kosovoy
 Share

Recommended Posts

Am gasit pe net cel mai bun mod existent pentru cei cu calculatoare mai putin bune sau cu multe moduri. Este vorba despre FPS Increaser. 

Ce face mai exact?

Va reduce lagul creat de moduri, fisiere etc. aproape la 0, ping-ul fiind ca si cum ati fi DEFAULT.

 

"Ieri mi-am băgat un ENB care, dacă îl activam, aveam 1 FPS (îmi apare ce FPS am cu FRAPS), iar acum, după ce am instalat programul ăsta, am 32 FPS."

 

Uitati doua poze cu ENB ON si cu ENB OFF lasa-te de tipul care a postat modul.

 ENB ON - http://cubeupload.com/im/vQy2vA.jpg

 ENB OFF - http://cubeupload.com/im/lat6TT.jpg

 

DOWNLOAD: http://www.upload.ee/files/3333300/San_Andreas_FPS_Increaser.exe.html

 

ATENTIE!

Fisierul poate aparea si ca virus DEOARECE contine fisiere de tip .bet care manipuleaza jocul, la fel ca niste virusi. Sunt numiti si "virusi falsi". Nu va oblig sa il luati. Am testat si este singurul care mi-a mers pana acum. Recomand. 

Daca doriti, va ofer si o imagine cu fisierul deschis la mine in calculator pentru a va arata ca nu are nici o problema.

 

Nu stiu cine a creat acest fisier, dar isi merita toate respectele. FIsierul a fost postat pe forumul unui server popular in Romania si a fost acceptat de catre administratie. Daca doriti, va ofer mai multe detalii prin PM.

 

Astept parerile voastre

Edited by BrockSD
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

@ Am dat copy-paste la poze si la ce a scris respectivul. Topicul a fost postat pentru a rezolva probleme multor jucatori care vor sa foloseasca moduri si nu pot din cauza calculatoarelor, nu ca sa ma laud ca stiu sa dau CTRL+C & CTRL+V

@@Razvyc Este bine cum arata. Cand ENB-ul este pornit(sau orice mod este pus), FPS Increaser reduce PING-ul. Cand nu este niciun mod pornit, nici FPS Increaser nu functioneaza, ping-ul fiind mai ridicat.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.